Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Depozitare suplimentară

Depozitare suplimentară

Se încarcă...
1966 vizualizări
Posted in: Baie

De la măști pentru față până la truse de prim ajutor, săruri de baie efervescente și uscătoare de păr, depozităm o mulțime de lucruri în baie – iar când vrei să te relaxezi după o zi lungă, nu vrei să te împiedici de toate! Gândindu-ne la aceste nevoi, am creat o gamă de mobilier și accesorii cu depozitare suplimentară, care să îți ofere mai mult spațiu pentru a organiza totul așa cum trebuie și care să te ajute să rezolvi definitiv problema băii aglomerate.

Sfaturile noastre principale:

Alege cârlige pentru prosoape și halate

Adaugă cârlige, bare sau inele pe spatele ușii sau a unităților de mobilier pentru a ascunde o mulțime de obiecte: halate, pijamale și chiar unele articole de toaletă în truse de toaletă atârnate. Fixează, cu cârlige Koros autoadezive, suporturi și cutii în interiorul dulapurilor, pentru șervețele sau truse de machiaj. Dacă te simți creativ, încearcă să creezi propria variantă de bară cu cârlige pentru depozitarea halatelor și a prosoapelor.

Rafturi suplimentare

Dacă ești puțin mai creativ când vine vorba de opțiunile de rafturi, poți crea o soluție de depozitare versatilă. Ai un lavoar montat pe perete? Poți opta să adaugi rafturi suspendate sub acesta sau chiar lângă el. Spațiile ciudate din baie pot fi folosite pentru rafturi, optează pentru rafturi tăiate la dimensiune și ia măsurătorile pentru a crea rafturi personalizate pentru baia ta. Și, dacă dorești un spațiu de depozitare care nu este imediat vizibil, încearcă să montezi rafturi deasupra ușii – oaspeții le vor vedea doar dacă se uită în sus și când ies din baie.

Profită la maximum de pereții din baie

Adesea, în baie, nu ne gândim să folosim spațiul liber de pe pereți – profită la maximum de acest spațiu fixând accesorii și lasă spațiul liber pe blaturi. Savonierele și dozatoarele de săpun pot fi fixate deasupra chiuvetei și sub oglindă. La fel și suporturile pentru periuțe de dinți și alte recipiente. Gama de accesorii Koros este foarte ușor de montat, acestea putând fi fixate cu bandă adezivă, așa că nu necesită niciun fel de unelte. Dacă dorești o soluție definitivă, gama noastră de accesorii Amantea se fixează pe poziție cu șuruburi. Amplasează-le lângă duș sau cadă, pentru acces instantaneu la cele mai uzuale articole de toaletă.

Rezervă în magazin accesorii de baie
Alege un dulap cu oglindă

Un dulap cu oglindă reprezintă un mod excelent de a adăuga spațiu de depozitare când ai nevoie și de oglindă. Pe lîngă faptul că pot face până și cea mai mică încăpere din locuință să pară mai mare, pot oferi, de asemenea, spațiu prețios de depozitare pentru toate medicamentele, articolele de machiaj și multe altele. Dulapul cu oglindă Imandra prezintă un finisaj complet tip oglindă la interior și la exterior. Profită la maximum de spațiul liber de pe blat cu o oglindă tip măsuță de toaletă, cu sertare încorporate, sau creează-ți propria zona de măsuță de toaletă folosind ghidul nostru util.

Rezervă în magazin dulapurile Imandra

Dublează funcționalitatea

Pentru o baie mică, elementele 2-în-1 reprezintă o alegere excelentă. Ia în calcul un suport pentru rola de hârtie igienică care este, de asemenea, și perie de toaletă, cum ar fi acest suport elegant din oțel inoxidabil de la Cooke & Lewis. Barele duble pentru prosoape pot fi o soluție bună când trebuie să folosești baia în comun cu alte persoane.

Alege spații de depozitare frumoase

Dacă îți depozitezi obiectele pe rafturile sau suprafețele din baie, alege recipiente sau coșuri care sunt atractive, deoarece vor îmbunătăți aspectul încăperii.Borcanele din sticlă sunt atât de elegante încât poți depozita în interiorul lor chiar și obiecte de uz zilnic, cum ar fi dischete de vată sau bețișoare de urechi, care vor arăta totuși bine la vedere.

Mergi dincolo de varianta sertarelor

După ce alegi soluția de depozitare pentru baia ta, este ușor să arunci totul acolo și să închizi sertarele. Păstrează interiorul unităților organizat cu compartimente sau coșuri pentru a separa diverse obiecte sau poți aloca fiecărui membru al familiei o anumită secțiune, pentru a evita scotocirea în neștire prin sertare.

Găsește mobilier cu amplasare pe podea

Dacă ai suficient spațiu pe podea, elementele de mobilier suplimentare pot contribui, de asemenea, la rezolvarea problemelor legate de depozitare. Gama noastră de mobilier Imandra este extrem de compactă, fără a pierde din spațiul de depozitare, ca să îți poți menține baia ordonată și să te poți mișca fără probleme.

 
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360