Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Combipack WC Cavally

Combipack WC Cavally

Se încarcă...
Posted in: Baie

Fă cunoștință cu o rutină de curățare mai simplă

Să recunoaștem, nimănui nu-i place să curețe vasul de toaletă. Toaletele sunt neigienice, iar îndepărtarea calcarului poate fi un coșmar. De aceea, am creat noile vase de toaletă Cavally pentru a fi ușor de curățat, de la interior la exterior.

Design fără ramă interioară (rimless)

Am adăugat caracteristici excelente, precum un design fără ramă interioară (rimless) la toaleta Cavally, pentru a o face mai ușor de curățat. De regulă, poți găsi această caracteristică doar la vasele de toaletă mai scumpe, însă credem că sunt atât de practice încât ar trebui să fie disponibile pentru toată lumea, la un preț accesibil. 

Ce este designul fără ramă interioară (rimless)?

Vasele de toaletă tradiționale, cu margine închisă acumulează bacterii și calcar, oricât de mult ai încerca să le cureți. Îndepărtând marginea, apa poate elimina cele mai multe bacterii de fiecare dată când se trage apa, iar ștergerea vasului devine mai ușoară.

Capac de toaletă cu eliberare rapidă

Când sosește vremea curățeniei generale, vrei să fie cât mai simplu cu putință și să se termine cât mai repede. Capacul de toaletă cu funcție de eliberare rapidă poate fi scos cu ușurință pentru a curăța partea din spate a acestuia.

Îmbinare cu formă rotunjită

Vasele de toaletă tradiționale prezintă linii adânci unde se pot strânge praful și bacteriile. Alegând o îmbinare cu formă rotunjită, este mult mai ușor să cureți exteriorul vasului de toaletă.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360