Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ce este și cum îți poate schimba viața o baterie de duș cu termostat

Bateria de dus cu termostat este un dispozitiv inteligent, care menține temperatura apei la un nivel constant. Se traduce prin confort sporit, dar și prin bani economisiți.

Imaginează-ți următorul scenariu: intri la dus într-o seară, după ce ai lăsat 30 de minute apă să curgă, pentru a ajunge la temperatura dorită, și dintr-o dată devine rece că gheață. Nu e o experiență foarte plăcută, nu?

Sau mai rău: vrei să-i faci baie celui mic și începe să țipe și să plângă pentru că apă a devenit dintr-o dată prea fierbinte. Te-ai săturat de bătăi în țeavă nu?

Bateria de dus cu termostat a fost concepută special pentru astfel de situații. Odată montată, vei spune adio amestecului de apă caldă cu rece sau cu neplăcutelor experiențe în care îngheți în dus, așteptând inutil că apă să se încălzească.

Bateriile dotate cu termostat sunt concepute special pentru a echilibra presiunea și temperatura apei, astfel încât tu să te bucuri de o experiență plăcută în dus, de la început până la sfârșit.


Bateriile cu termostat, sigure chiar si pentru copii
Multe dintre aceste baterii sunt dotate cu butoane speciale, situate pe capătul termostatic, care limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius. Utilizarea butonului de către cei mici este prea dificilă, însă. În consecință, riscul că un copil să se opărească accidental a fost eliminat total.

Bateriile cu termostat înseamnă economie la apa si energie
Cu o astfel de baterie cu termostat, temperatura apei este setată automat, cu un minimum de întârziere. În acest fel, nu vei mai irosi cantități mari de apă așteptând că temperatura să ajungă la una dorită. Asta se traduce în economii și la factura de utilități și la cea de curent, dacă ai o centrală termică.

Bateriile cu termostat previn schimbările neprogramate ale temperaturii
Bateriile cu termostat nu sunt controlate printr-o pârghie. În schimb, acestea sunt dotate cu un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Asta înseamnă că este eliminat cu totul scenariul în care lovești neintenționat mânerul în timpul îmbăierii și schimbi fără să vrei temperatura apei. Dacă vrei să schimbi temperatura peste nivelul de 38 de grade, tot ce trebuie să faci este să deblochezi butonul situat pe capătul termostatic.

Bateriile de baie aduc un aport vizual mare la ansamblul de nuanțe și luciu pe care l-ai construit în baia ta, dar acestea, de multe ori, nu sunt puse în valoare de mobilier. De aceea îți oferim câteva sugestii pentru a pune în valoare bateriile alese de tine cu mare grija, dar care să se și potrivească acestui ansamblu aranjat cu grija, timp și bani.

Poți alege să montezi în baie corpuri suspendate, precum cele IMANDRA, care vor da impresia de spațiu, fiind concepute pentru a-și păstra funcționalitatea și rezistența.

Pentru cei care își doresc să-și renoveze baia într-una cu aspect contemporan, dar preferă stilul simplu și funcțional, noi sugerăm mobilierul ADRISKA, care îmbină perfect cele două cerințe.

 

te-ar mai putea interesa

Idei de amenajare pentru băi mici
Valorifică la maximum o baie integrată într-o cameră, un vestiar sau un spațiu compact Suprafața unei băi nu este singurul lucru care contează. Dacă alegi opțiuni care fac încăperea
citește mai mult
Idei de amenajare pentru băi de lux
Creează un spațiu generos în stil spa, cu elemente de lux și finisaje naturale Pentru cei care doresc să creeze spațiul absolut de relaxare, baia spa este soluția ideală. Profită de toate
citește mai mult
Cum să îți planifici proiectul de amenajare a băii
Băi frumoase Crearea unui spațiu care să fie atât practic, cât și elegant necesită o studiere și o planificare atente. De aceea, când intenționezi să începi un proiect
citește mai mult
Sfaturi de design pentru o baie mică
Mică și puternică Baia este de obicei cea mai mică încăpere din locuință, ceea ce o poate face dificil de renovat. Există, însă, o multitudine de moduri în care poți moderniza
citește mai mult
Note decorative pentru o baie superbă
Stilul mai presus de esential Un spațiu de relaxare și refugiu, un loc practic pentru a te aranja la începutul unei zile aglomerate sau o combinație între acestea pentru o familie numeroasă?
citește mai mult
Creează o baie de care poți fi mândru
Care este stilul tău? Șic contemporan, extravaganță și lux sau chiar delicii art deco? Stilul băii este o decizie serioasă, iar înțelegerea gustului și a preferințelor personale reprezintă
citește mai mult