Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Ce este și cum îți poate schimba viața o baterie de duș cu termostat

Ce este și cum îți poate schimba viața o baterie de duș cu termostat

Se încarcă...
3348 vizualizări
Posted in: Baie

Bateria de dus cu termostat este un dispozitiv inteligent, care menține temperatura apei la un nivel constant. Se traduce prin confort sporit, dar și prin bani economisiți.

Imaginează-ți următorul scenariu: intri la dus într-o seară, după ce ai lăsat 30 de minute apă să curgă, pentru a ajunge la temperatura dorită, și dintr-o dată devine rece că gheață. Nu e o experiență foarte plăcută, nu?

Sau mai rău: vrei să-i faci baie celui mic și începe să țipe și să plângă pentru că apă a devenit dintr-o dată prea fierbinte. Te-ai săturat de bătăi în țeavă nu?

Bateria de dus cu termostat a fost concepută special pentru astfel de situații. Odată montată, vei spune adio amestecului de apă caldă cu rece sau cu neplăcutelor experiențe în care îngheți în dus, așteptând inutil că apă să se încălzească.

Bateriile dotate cu termostat sunt concepute special pentru a echilibra presiunea și temperatura apei, astfel încât tu să te bucuri de o experiență plăcută în dus, de la început până la sfârșit.


Bateriile cu termostat, sigure chiar si pentru copii
Multe dintre aceste baterii sunt dotate cu butoane speciale, situate pe capătul termostatic, care limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius. Utilizarea butonului de către cei mici este prea dificilă, însă. În consecință, riscul că un copil să se opărească accidental a fost eliminat total.

Bateriile cu termostat înseamnă economie la apa si energie
Cu o astfel de baterie cu termostat, temperatura apei este setată automat, cu un minimum de întârziere. În acest fel, nu vei mai irosi cantități mari de apă așteptând că temperatura să ajungă la una dorită. Asta se traduce în economii și la factura de utilități și la cea de curent, dacă ai o centrală termică.

Bateriile cu termostat previn schimbările neprogramate ale temperaturii
Bateriile cu termostat nu sunt controlate printr-o pârghie. În schimb, acestea sunt dotate cu un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Asta înseamnă că este eliminat cu totul scenariul în care lovești neintenționat mânerul în timpul îmbăierii și schimbi fără să vrei temperatura apei. Dacă vrei să schimbi temperatura peste nivelul de 38 de grade, tot ce trebuie să faci este să deblochezi butonul situat pe capătul termostatic.

Bateriile de baie aduc un aport vizual mare la ansamblul de nuanțe și luciu pe care l-ai construit în baia ta, dar acestea, de multe ori, nu sunt puse în valoare de mobilier. De aceea îți oferim câteva sugestii pentru a pune în valoare bateriile alese de tine cu mare grija, dar care să se și potrivească acestui ansamblu aranjat cu grija, timp și bani.

Poți alege să montezi în baie corpuri suspendate, precum cele IMANDRA, care vor da impresia de spațiu, fiind concepute pentru a-și păstra funcționalitatea și rezistența.

Pentru cei care își doresc să-și renoveze baia într-una cu aspect contemporan, dar preferă stilul simplu și funcțional, noi sugerăm mobilierul ADRISKA, care îmbină perfect cele două cerințe.

 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360