Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ce este și cum îți poate schimba viața o baterie de duș cu termostat

Ce este și cum îți poate schimba viața o baterie de duș cu termostat

Bateria de dus cu termostat este un dispozitiv inteligent, care menține temperatura apei la un nivel constant. Se traduce prin confort sporit, dar și prin bani economisiți.

Imaginează-ți următorul scenariu: intri la dus într-o seară, după ce ai lăsat 30 de minute apă să curgă, pentru a ajunge la temperatura dorită, și dintr-o dată devine rece că gheață. Nu e o experiență foarte plăcută, nu?

Sau mai rău: vrei să-i faci baie celui mic și începe să țipe și să plângă pentru că apă a devenit dintr-o dată prea fierbinte. Te-ai săturat de bătăi în țeavă nu?

Bateria de dus cu termostat a fost concepută special pentru astfel de situații. Odată montată, vei spune adio amestecului de apă caldă cu rece sau cu neplăcutelor experiențe în care îngheți în dus, așteptând inutil că apă să se încălzească.

Bateriile dotate cu termostat sunt concepute special pentru a echilibra presiunea și temperatura apei, astfel încât tu să te bucuri de o experiență plăcută în dus, de la început până la sfârșit.


Bateriile cu termostat, sigure chiar si pentru copii
Multe dintre aceste baterii sunt dotate cu butoane speciale, situate pe capătul termostatic, care limitează temperatura apei la 38 de grade Celsius. Utilizarea butonului de către cei mici este prea dificilă, însă. În consecință, riscul că un copil să se opărească accidental a fost eliminat total.

Bateriile cu termostat înseamnă economie la apa si energie
Cu o astfel de baterie cu termostat, temperatura apei este setată automat, cu un minimum de întârziere. În acest fel, nu vei mai irosi cantități mari de apă așteptând că temperatura să ajungă la una dorită. Asta se traduce în economii și la factura de utilități și la cea de curent, dacă ai o centrală termică.

Bateriile cu termostat previn schimbările neprogramate ale temperaturii
Bateriile cu termostat nu sunt controlate printr-o pârghie. În schimb, acestea sunt dotate cu un mecanism special, securizat împotriva modificărilor neintenționate. Asta înseamnă că este eliminat cu totul scenariul în care lovești neintenționat mânerul în timpul îmbăierii și schimbi fără să vrei temperatura apei. Dacă vrei să schimbi temperatura peste nivelul de 38 de grade, tot ce trebuie să faci este să deblochezi butonul situat pe capătul termostatic.

Bateriile de baie aduc un aport vizual mare la ansamblul de nuanțe și luciu pe care l-ai construit în baia ta, dar acestea, de multe ori, nu sunt puse în valoare de mobilier. De aceea îți oferim câteva sugestii pentru a pune în valoare bateriile alese de tine cu mare grija, dar care să se și potrivească acestui ansamblu aranjat cu grija, timp și bani.

Poți alege să montezi în baie corpuri suspendate, precum cele IMANDRA, care vor da impresia de spațiu, fiind concepute pentru a-și păstra funcționalitatea și rezistența.

Pentru cei care își doresc să-și renoveze baia într-una cu aspect contemporan, dar preferă stilul simplu și funcțional, noi sugerăm mobilierul ADRISKA, care îmbină perfect cele două cerințe.

 

te-ar mai putea interesa

Creează-ți propria oază de relaxare Creează-ți propria oază de relaxare
Pentru cei mai multi dintre noi, dușul este un moment de relaxare, de reflexie și de inspirație. Unii cercetători chiar au demonstrat efectul calmant și meditativ pe care îl are apa asupra stări...
citește mai mult
Regândește spațiul din baia ta Regândește spațiul din baia ta
De cele mai multe ori, chiar dacă o ignorăm, baia este un punct central al căminului nostru. Mai ales de dimineață, înainte ca cei mici să plece spre școală, iar cei mari la birou. Toți membri...
citește mai mult
Spațiul evoluează o dată cu tine Spațiul evoluează o dată cu tine
Te-ai gândit vreodată că s-ar putea să vină un moment în care nu vei mai avea loc liber de depozitare în propria casă? Poate că nu ai reflectat prea mult la acest aspect, îns...
citește mai mult
Organizare isteață într-un spațiu îngust de 2m2 Organizare isteață într-un spațiu îngust de 2m2
Un spațiu mai mic de 2m2 disponibili pentru organizarea unei băi se poate dovedi a fi o adevărată provocare. Însă, cu puțină imaginație, putem obține o suprafață funcțională și foarte bine ame...
citește mai mult
Idei pentru maximizarea spațiului într-o baie de 4m2 Idei pentru maximizarea spațiului într-o baie de 4m2
Chiar dacă ai o baie mică, te poți folosi cu succes de suprafața disponibilă pentru a maximiza eficient spațiul astfel încât să ai loc pentru toate elementele de care ai nevoie, de la la...
citește mai mult
Idei pentru o baie potrivită cuplurilor de 6.3m2 Idei pentru o baie potrivită cuplurilor de 6.3m2
Atunci când te gândești la baie, de obicei nu îți vin imediat în minte și cuvintele “organizare eficientă” sau „spațiu suficient”. Acest lucru se p...
citește mai mult