Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Vopsirea pereților și tavanelor

Vopsirea pereților și tavanelor

Se încarcă...

Te poți lăsa ușor copleșit de diferitele tipuri de vopsele disponibile. Dar, alegând caracteristicile potrivite pentru încăperea potrivită, poți obține finisajul perfect care durează mai mult timp. Ghidul nostru te va ajuta să afli tot ce trebuie să știi în această privință.

Vopsea lavabilă

Vopseaua pentru perete sau tavan, cunoscută și sub denumirea de lavabilă, este o vopsea pe bază de apă concepută pentru a oferi o acoperire excelentă pe glet și artex - suprafața utilizată în mod obișnuit pentru tavane. Vopseaua pe bază de apă se usucă mai repede decât vopselele pe bază de ulei și are un coeficient COV (compuși organici volatili) mai scăzut decât alte tipuri de vopsea. Acestea sunt substanțele chimice găsite în vopsele și alte produse de uz casnic și, cu cât coeficientul COV este mai scăzut, cu atât vopseaua poate fi folosită mai în siguranță.

Avem o gamă extinsă de culori și finisaje din care poți alege. Indiferent dacă dorești să creezi un spațiu neutru cu o pată excentrică de culoare sau să ai o paletă îndrăzneață și contrastantă, vom avea o vopsea de perete care să se potrivească stilului tău.

Și nu uita de tavan. Acesta se poate decolora în timp - mai ales dacă există un foc deschis în încăpere, de exemplu dacă arzi lumânări sau fumezi. Vopsește tavanele cu alb pentru a oferi senzația că încăperea este mai înaltă și mai aerisită sau adaugă un pic de culoare și lasă pereții goi dacă vrei o atmosferă mai intimă.

Cumpără vopsea pentru pereți și tavane

Alege vopseaua potrivită pentru spațiul tău

Înainte de a începe, unde o să vopsești? Și ce anume? Ce se întâmplă în încăperea pe care intenționezi să o vopsești? Avem diferite tipuri de vopsele special concepute pentru a-ți satisface nevoile în fiecare încăpere a casei tale, pentru a se potrivi cu lucrurile din interiorul casei tale și chiar și din exterior. Există vopsele speciale pentru bucătării și băi, precum și pentru camerele copiilor. Aruncă o privire peste articolul nostru de mai jos pentru a afla care vopsea este cea mai bună pentru spațiul tău.

Finisaje de vopsea

Polonia și România: Vopseaua noastră GoodHome este disponibilă cu un finisaj mat. Vopselele noastre mate au un finisaj neted și fin care ajută la ascunderea oricăror imperfecțiuni minore și sunt excelente când alegeți un aspect mai modern.

Culori

Vopseaua noastră pentru pereți și tavane GoodHome este disponibilă în 20 de culori diferite care te vor ajuta să îți personalizezi casa. Am grupat gama noastră în 9 familii de culori pentru a te ajuta să selectezi nuanța perfectă. Dar dacă nu o găsești pe cea potrivită sau ai o anumită culoare în minte, încearcă serviciul nostru de amestecare a culorilor. Adu eșarfa ta preferată sau plăcile pe care le montezi în aceeași încăpere, iar noi vom potrivi culoarea și o vom ambala într-o cutie pentru tine. Află totul despre acest serviciu în ghidul nostru de mai jos.

Cumpără vopsea pentru pereți și tavane

Amestecarea și asortarea culorilor vopselelor

Nuanțe de alb

Dacă vrei să îi dai casei tale un aspect proaspăt, strălucitor, nimic nu poate concura cu vopseaua albă. Versatil și ușor de asortat cu nuanțe de culoare, albul este perfect pentru a adăuga echilibru și calm casei tale.

Vopsea pentru pereți și tavane

Vopseaua GoodHome pentru pereți și tavane este ideală în general pentru camerele de zi. Este disponibilă într-un finisaj mat alb, care va ajuta la acoperirea imperfecțiunilor suprafeței, sau într-un finisaj lucios, care oferă un finisaj neted, lavabil.

  • Cantități - 2,5 l, 5 l și 10 l
  • Finisaj – mat și lucios
  • Suprafețe – pereți și tavane

Vopsea durabilă pentru pereți și tavane

Vopseaua durabilă GoodHome pentru pereți și tavane are cea mai rezistentă formulă a noastră și o putere excelentă de acoperire. Este rezistentă la pete, lavabilă, extrem de rezistentă la uzură, astfel încât este ideală pentru zone aglomerate, precum holuri, case de scări și dormitoare pentru copii. Nivelul foarte mare de reflectare a luminii al vopselei creează o senzație de luminozitate și spațiu în încăpere.

  • Cantități - 2,5 l, 5 l și 10 l
  • Finisaj – mat și lucios
  • Suprafețe – pereți și tavane, lemn și metal

Vopsea pentru tavane cu probleme

Vopseaua pentru tavane cu probleme GoodHome este perfectă pentru acoperirea petelor sau a urmelor de pe tavan. Nu numai că ajută la oprirea reapariției petelor vechi, dar este și lavabilă, astfel încât orice stropi sau urme pot fi îndepărtate cu ușurință.

  • Cantități - 2,5 l
  • Finisaj - mat
  • Suprafețe - tavane

Sfaturi importante

Vopseaua este temporară, deci nu te oprește nimic să fii îndrăzneț în alegerea culorii. Dar dacă tot nu ești sigur, poți oricând să iei o mostră de test și să o încerci înainte de a cumpăra.

Vopsește foi de hârtie

Nu te grăbi să vopsești direct pe perete, doar în cazul în care decizi să revii la culoarea originală - va trebui să revopsești întreaga încăpere. Vopsește culoarea pe căptușeală de hârtie, apoi mergi de-a lungul pereților și folosește o bandă de mascare pentru a le lipi pe perete. Notează denumirea culorii în partea de jos a hârtiei.

Vopsea lângă finisajul din lemn

Pentru a vedea cum va arata culoarea în raport cu plintele și ușile, vopsește o mostră pe căptușeală de hârtie și pune-o lângă finisajul din lemn. Vei avea astfel șansa de a vedea cum se combină culoarea cu restul încăperii tale.

Testează în diferite surse de lumină

Culoarea se poate schimba odată ce ajunge pe pereți și nuanța poate arăta cu totul diferit atunci când este amplasată lângă lumină. Lumina artificială și lumina naturală vor avea efecte diferite asupra aspectului unei culori. Lumina naturală variază pe parcursul zilei și, în funcție de direcția în care este orientată încăperea ta, o culoare poate arăta destul de diferit de cea de pe cartonul de culori sau recipient. Testează vopseaua în raport cu lumina din casă pentru a avea o idee mai bună despre cum va arăta.

Mostre de nuanțe

Folosește cutii cu mostre de test după ce ai restrâns alegerea vopselei. Nu vopsi mostre de o mulțime de culori diferite, decizia ta va fi mult mai dificilă. Alege nuanțe și variante de culoare similară.

Cumpără o mostră de test

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360