Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Șuruburile Turbodrive

Șuruburile Turbodrive

Un meșter desăvârșit are nevoie ca până și cele mai mici detalii să respecte standarde înalte de calitate. De la materialele de bază pentru construit, până la accesorii și consumabile, trusa ta trebuie să fie întotdeauna la zi și să asigure maximul de eficiență cu un minim de consum.

 Pentru asta apelăm la șuruburile Turbodrive. Să presupunem că ai nevoie de șuruburi pentru lemn. Cele obișnuite, cu cap îngropat, nu sunt suficient de precise și îți pot pune probleme la înșurubare. Acestea alunecă, nu se prind bine și diminuează rezistența lucrării finale. 

 Recomandarea noastră de la Turbodrive sunt șuruburile cu miez dublu întărit și cap îngropat cu nervuri. Acestea sunt renumite pentru faptul că taie mult mai exact și că se înșurubează mai puternic, păstrând rezistența și reducând la minimum deteriorarea apărută în urma impactului cu lemnul.

 De asemenea, o soluție foarte practică sunt șuruburile cu canelură, tocmai pentru că, atunci când sunt poziționate în mod corespunzător, previn despicarea lemnului, conferă rezistență și asigură un aspect cât se poate de plăcut, totul pentru o lucrare profesionistă.

 Toate aceste detalii contribuie la un finisaj cu adevărat profesionist și fac în așa fel încât bormașina ta să dea un randament din cale-afară de bun. De ce? Pentru că, folosind șuruburile Turbodrive, bormașina cu care lucrezi va oferi mai multe înșurubări per încărcare baterie, ceea ce înseamnă mai multă eficiență și un plus în materie de economisire a resurselor.

 Șuruburile Turbodrive au vârfuri foarte ascuțite, oferă o fixare cu adevărat puternică și, de asemenea, o forță puternică de scoatere. Obține un finisaj perfect, mai ușor și mai rapid, cu materiale de cea mai bună calitate.

te-ar mai putea interesa

Îți prezentăm Turbodrive, noua marcă de înaltă calitate Îți prezentăm Turbodrive, noua marcă de înaltă calitate
Ne bucurăm să îți prezentăm Turbodrive, noua gama de înaltă calitate de șuruburi profesionale pentru lemn. Calitatea face orice lucrare să reziste cât mai mult cu o nevoie minimă de...
citește mai mult