Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Soluții complete pentru securitatea bunurilor tale

Soluții complete pentru securitatea bunurilor tale

Se încarcă...

Securitatea este și va fi un element central în existența fiecăruia dintre noi. Atunci când ne știm lucrurile sunt în siguranță, suntem mai relaxați și avem mai mult timp pentru celelalte lucruri importante.  Securitatea, de fapt, ne oferă un confort psihologic sporit – acea liniște interioară pe care o simți doar atunci când știi că totul este protejat.

Pentru a avea certitudinea că toate bunurile noastre, dar și familia, sunt în siguranță, apelăm deseori la la tot felul de încuietori și lacăte. Iar cel mai important aspect este acela de a alege produse care vin cu garanția calității.  Îți recomandăm brandul Smith and Locke, ce oferă o gamă variată de produse din care poți să alegi cea mai bună soluție.

Pentru uși, în cazul în care dorești să schimbi cilindrul, vei găsi în magazinele Brico Depôt produse Smith and Locke de dimensiuni variate, tocmai pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. De altfel, vei putea alege între un cilindru de culoare aurie sau gri, cu buton sau fără, în funcție de preferințe. Toate încuietorile cu cilindru din această gamă sunt realizate din alamă, au incluse șuruburi și elemente de fixare, și vin la pachet cu un număr de 3 chei.

 Un vizor ce îți permite să vezi cât mai clar cine este în fața ușii tale este esențial pentru a nu fi luat prin surprindere. În gama Smith and Locke găsești astfel de vizoare ce îți oferă o vedere în exterior la un unghi de 180 de grade. Mai mult acestea au un efect cromat, sunt realizate dintr-un aliaj de zinc, și au capac inclus.

În cazul ușilor, pentru un plus de siguranță,  poți alege un lanț pentru ușă ușor de instalat, pe care îl găsești în două variante: din alamă sau placat cu crom.

În cazul în care unele bunuri, precum motocicleta sau bicicleta dragă, nu pot fi lăsate în siguranța garajului, atunci poți opta pentru lanțurile Smith and Locke. Pentru motocicletă, spre exemplu, poți alege un lanț tratat termic, ranforsat, de 100 de centimetri. Acesta are, de asemenea, și un înveliș din poliester rezistent la intemperii. Mai trebuie să îi adaugi un lacăt special, din oțel călit, cu un exterior impermeabil din PVC pentru cele mai dure medii, iar acum motocicleta ta va fi protejată.

Dacă ai un depozit pentru unelte și vrei să le știi în siguranță, Smith and Locke vine cu o  gamă variată de lacăte, de diferite dimensiuni, testate prealabil pentru a oferi o calitate ridicată în utilizare. La fel ca și încuietorile cu cilindru, lacătele vin în pachet cu 3 chei.

Pentru protejarea bunurilor din bagaj, pregătite pentru vacanță, poți alege dintr-o gamă de lacăte cu cifru sau cheie, de dimensiuni reduse, potrivite valizei, dar totuși rezistente, marca Smith and Locke. Noi îți recomandăm lacătul de 30 mm cu cifru, realizat din aluminiu.

Dacă ai bunuri prețioase, atunci îți  recomandăm să iei în calcul achiziționarea unui seif. În magazinele Brico Depôt vi găsi atât seifuri mecanice, cât și digitale, marca Smith and Locke. Pentru cel digital, blocarea se realizează printr-un cod de maximum 8 cifre. Însă sti fără griji, chiar dacă îl uiți, seiful are în pachet și 2 chei de urgență.

Orice ai alege pentru siguranța ta, toate produsele Smith and Locke se conformează celor mai înalte standarde de rezistență în utilizare și durabilitate pe termen lung. Pe scurt, acestea oferă cea mai bună calitate și o siguranță deplină.  

Te așteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a te convinge de calitatea superioară a produselor Smith and Locke.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360