Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent

Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent

Se încarcă...

Dormitoare - de la copilărie la adolescență

E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un mic refugiu independent.

Din ce te poți inspira?

Ar putea să fie ceva ce ai vrut să surprinzi în această cameră de ceva vreme, dar înainte chiar de a te gândi să pui mâna pe o pensulă de vopsit... lasă-te inspirat de copilul tău. Adolescenții își doresc un spațiu grozav în care să-și aducă prietenii și să aibă propriul lor spațiu care să fie unic pentru ei, așa că dă-le putere. Ce atmosferă și-ar dori? Ce culori? O zonă de jocuri sau un spațiu șic este mai important pentru ei?

Nu-ți fă griji, este atât de simplu și eficient să creezi o zonă specială pentru lucrurile care le plac. O zonă de jocuri ar putea însemna pur și simplu un sac de fasole mare și confortabil și ceva obiecte de artă de perete cu tematică de jocuri. Un spațiu șic ar putea fi un scaun grozav, cu un simplu raft suspendat și o oglindă opulentă.

Uită de toane

Știi că tendințele și nebuniile adolescentine evoluează foarte repede. Așa că nu te lăsa ispitit să aplici o anumită temă în cameră. Pare cu siguranță cel mai simplu mod de a proceda acum, dar în câteva luni, când această fază a trecut - ai putea băga mâna în portofel pentru a reface totul.

Lucrează împreună

Bucură-te de crearea unui plan împreună cu adolescentul tău pentru noul său dormitor - identificând diferitele zone și alegând temele și combinațiile. În plus, îți pot împărtăși mândria când deschizi ușa și dezvălui transformarea realizată.

Apropo de implicarea lor, nu-i lăsa să se ferească de bricolaj! Vor fi cu adevărat fericiți să experimenteze cu vopsea de culori diferite și efecte diferite. Totul face parte din creativitate și distracție.

De ce să nu-i lași să aibă un perete cu tablă, să creeze o galerie foto amuzantă sau să atârne chitare, skateboard-uri sau șiruri de lumini festive pe un perete-vedetă?

Recondiționează

Și dacă creativitatea te face fericit, nu trebuie să renunți la toate acele jucării vechi. Le poți recondiționa ușor. Aplică repede niște vopsea pentru mobilier pe animalele și personajele de jucărie și folosește-le ca obiecte de sprijin pentru cărți, mânere sau artă pe perete. 

Cele mai importante lucruri de reținut sunt... nu complica lucrurile, fă din activitate un efort comun, nu exagera cu o anumită temă și distrează-te personificând noul lor spațiu grozav.

Va fi un proiect distractiv. Iar odată ce camera adolescentului tău este exact așa cum și-o dorește, tot ce-ți mai rămâne să faci este să stai și să te bucuri de liniște.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360