Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent

Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent

Dormitoare - de la copilărie la adolescență

E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un mic refugiu independent.

Din ce te poți inspira?

Ar putea să fie ceva ce ai vrut să surprinzi în această cameră de ceva vreme, dar înainte chiar de a te gândi să pui mâna pe o pensulă de vopsit... lasă-te inspirat de copilul tău. Adolescenții își doresc un spațiu grozav în care să-și aducă prietenii și să aibă propriul lor spațiu care să fie unic pentru ei, așa că dă-le putere. Ce atmosferă și-ar dori? Ce culori? O zonă de jocuri sau un spațiu șic este mai important pentru ei?

Nu-ți fă griji, este atât de simplu și eficient să creezi o zonă specială pentru lucrurile care le plac. O zonă de jocuri ar putea însemna pur și simplu un sac de fasole mare și confortabil și ceva obiecte de artă de perete cu tematică de jocuri. Un spațiu șic ar putea fi un scaun grozav, cu un simplu raft suspendat și o oglindă opulentă.

Uită de toane

Știi că tendințele și nebuniile adolescentine evoluează foarte repede. Așa că nu te lăsa ispitit să aplici o anumită temă în cameră. Pare cu siguranță cel mai simplu mod de a proceda acum, dar în câteva luni, când această fază a trecut - ai putea băga mâna în portofel pentru a reface totul.

Lucrează împreună

Bucură-te de crearea unui plan împreună cu adolescentul tău pentru noul său dormitor - identificând diferitele zone și alegând temele și combinațiile. În plus, îți pot împărtăși mândria când deschizi ușa și dezvălui transformarea realizată.

Apropo de implicarea lor, nu-i lăsa să se ferească de bricolaj! Vor fi cu adevărat fericiți să experimenteze cu vopsea de culori diferite și efecte diferite. Totul face parte din creativitate și distracție.

De ce să nu-i lași să aibă un perete cu tablă, să creeze o galerie foto amuzantă sau să atârne chitare, skateboard-uri sau șiruri de lumini festive pe un perete-vedetă?

Recondiționează

Și dacă creativitatea te face fericit, nu trebuie să renunți la toate acele jucării vechi. Le poți recondiționa ușor. Aplică repede niște vopsea pentru mobilier pe animalele și personajele de jucărie și folosește-le ca obiecte de sprijin pentru cărți, mânere sau artă pe perete. 

Cele mai importante lucruri de reținut sunt... nu complica lucrurile, fă din activitate un efort comun, nu exagera cu o anumită temă și distrează-te personificând noul lor spațiu grozav.

Va fi un proiect distractiv. Iar odată ce camera adolescentului tău este exact așa cum și-o dorește, tot ce-ți mai rămâne să faci este să stai și să te bucuri de liniște.

te-ar mai putea interesa

Basm de iarnă Basm de iarnă
Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere i...
citește mai mult
Cum ne alegem spotul potrivit? Cum ne alegem spotul potrivit?
Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor och...
citește mai mult
Stabilitate și eficiență în iluminare Stabilitate și eficiență în iluminare
Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...
citește mai mult
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se afl...
citește mai mult
Siguranță la nivel înalt Siguranță la nivel înalt
Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...
citește mai mult
Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale
Un plus de siguranță poate face diferența între vacanța perfectă sau un concediu în care ne gândim că cineva ar putea să ne invadeze intimitatea casei sau de ce nu, să ne deschid...
citește mai mult