Dragi clienți, programul magazinelor noastre în această perioadă este 8-16 de luni-sâmbătă și 9-16 duminică, cu excepția magazinului Orhideea București, care are un program restrâns 8-14 de luni-sâmbătă, 9-12 duminică. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent

Dormitoare - de la copilărie la adolescență

E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un mic refugiu independent.

Din ce te poți inspira?

Ar putea să fie ceva ce ai vrut să surprinzi în această cameră de ceva vreme, dar înainte chiar de a te gândi să pui mâna pe o pensulă de vopsit... lasă-te inspirat de copilul tău. Adolescenții își doresc un spațiu grozav în care să-și aducă prietenii și să aibă propriul lor spațiu care să fie unic pentru ei, așa că dă-le putere. Ce atmosferă și-ar dori? Ce culori? O zonă de jocuri sau un spațiu șic este mai important pentru ei?

Nu-ți fă griji, este atât de simplu și eficient să creezi o zonă specială pentru lucrurile care le plac. O zonă de jocuri ar putea însemna pur și simplu un sac de fasole mare și confortabil și ceva obiecte de artă de perete cu tematică de jocuri. Un spațiu șic ar putea fi un scaun grozav, cu un simplu raft suspendat și o oglindă opulentă.

Uită de toane

Știi că tendințele și nebuniile adolescentine evoluează foarte repede. Așa că nu te lăsa ispitit să aplici o anumită temă în cameră. Pare cu siguranță cel mai simplu mod de a proceda acum, dar în câteva luni, când această fază a trecut - ai putea băga mâna în portofel pentru a reface totul.

Lucrează împreună

Bucură-te de crearea unui plan împreună cu adolescentul tău pentru noul său dormitor - identificând diferitele zone și alegând temele și combinațiile. În plus, îți pot împărtăși mândria când deschizi ușa și dezvălui transformarea realizată.

Apropo de implicarea lor, nu-i lăsa să se ferească de bricolaj! Vor fi cu adevărat fericiți să experimenteze cu vopsea de culori diferite și efecte diferite. Totul face parte din creativitate și distracție.

De ce să nu-i lași să aibă un perete cu tablă, să creeze o galerie foto amuzantă sau să atârne chitare, skateboard-uri sau șiruri de lumini festive pe un perete-vedetă?

Recondiționează

Și dacă creativitatea te face fericit, nu trebuie să renunți la toate acele jucării vechi. Le poți recondiționa ușor. Aplică repede niște vopsea pentru mobilier pe animalele și personajele de jucărie și folosește-le ca obiecte de sprijin pentru cărți, mânere sau artă pe perete. 

Cele mai importante lucruri de reținut sunt... nu complica lucrurile, fă din activitate un efort comun, nu exagera cu o anumită temă și distrează-te personificând noul lor spațiu grozav.

Va fi un proiect distractiv. Iar odată ce camera adolescentului tău este exact așa cum și-o dorește, tot ce-ți mai rămâne să faci este să stai și să te bucuri de liniște.

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult