Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Planifică-ți baia

Dacă ți-ai făcut curaj și te-ai decis că este timpul pentru o baie complet nouă, este tentant să treci direct la acțiune. Însă, dacă îți faci puțin timp să creezi un plan, acesta poate simplifica cu mult lucrurile. Atunci când ai la dispoziție atât de multe opțiuni grozave, este ușor să devii copleșit. Astfel că, am elaborat acest ghid util pentru a te ajuta să îți organizezi planurile de renovare a băii tale.

Spațiul tău

Ce poți face cu baia ta depinde de spațiul de care dispui, așadar, pentru început, ia măsurătorile. Este important ca acestea să fie exacte, așa că, având în vedere numeroasele obstacole din cale, am creat un ghid facil pe care îl poți descărca mai jos, pentru a te ajuta.

Determinarea corectă a formei încăperii tale este o bună metodă de a alege accesorii care vor utiliza optim spațiul disponibil.

Prioritățile tale

Stabilirea priorităților te va ajuta la alegerea produselor pe care le vei cumpăra. În cazul în care concepi o baie de familie, te poți axa pe o cadă, dacă te gândești la o baie alăturată dormitorului, poți lua în considerare o baie fără funcții separate.

Gândește-te cine va utiliza baia și care sunt cerințele acestor utilizatori. Ai o familie numeroasă, care necesită multe spații de depozitare? Sau ești mereu grăbit și vrei să profiți la maxim de dușul de dimineață? Vei avea nevoie de un design al băii care să răspundă nevoilor gospodăriei.

Stilul tău

Gama noastră imensă de accesorii pentru baie înseamnă că vei găsi întotdeauna ceva potrivit pentru stilul tău. Gândește-te cum vrei să te simți atunci când folosești baia. Ți-ar plăcea o atmosferă relaxantă de spa sau un spațiu care să-ți dea energie pentru întreaga zi?

Ești fan al stilului modern sau ai vrea să-ți expui personalitatea cu o pată de culoare? Răsfoirea de reviste, pagini web sau bloguri reprezintă o sursă bună de idei sau poți încerca să consulți gama noastră online pentru a vedea ce stil de produse te atrage.

Consultă gama noastră de produse pentru baie

Sistemul tău de iluminat

Nu uita să incluzi sistemul de iluminat în proiectul tău. Sistemul de iluminat poate influența camera de baie în diverse moduri, de la crearea atmosferei potrivite, până la ajutorul furnizat în sarcinile zilnice.

De exemplu, dacă intenționezi să utilizezi baia ca loc de coafare, realizare a machiajului și alte operațiuni generale de răsfățare, ia în considerare folosirea de oglinzi iluminate. Aceste obiecte ingenioase de economisire a spațiului sunt oglinzi montate pe perete care includ lămpi integrate sau atașate. Dacă ești mulțumit de oglinda actuală, poți să te interesezi de montarea de aplice în apropierea acesteia, pentru a crea același efect.

Există și alte soluții inovatoare la care este posibil să nu te fi gândit, care pot aduce contribuții semnificative băii tale, cum ar fi lumini la interiorul dulapurilor, pentru a scotoci mai ușor printre produse de toaletă sau medicamente.

Achiziția sistemului de iluminat pentru baie diferă puțin de modalitatea de alegere a unuia pentru camere de zi sau dormitoare. Cantitatea de aburi și umezeală din baie implică necesitatea ca orice corpuri de iluminat pentru această încăpere să fie rezistente la apă. Am creat un ghid util pentru a te ajuta să alegi luminile.

Cumpara iluminat tehnic

Sistemul tău de încălzire

Toată lumea vrea o cameră de baie caldă și primitoare, așa că este o idee bună să te gândești la sistemul de încălzire încă de la începutul proiectului tău. Încălzirea prin pardoseală poate părea să necesite multă muncă, însă avem o gamă de sisteme ușor de montat pentru toate bugetele. Încălzirea prin pardoseală este și o metodă excelentă de a economisi spațiul, deoarece nu va fi nevoie să faci loc pentru niciun radiator.

Un alt accesoriu de luat în considerare este un calorifer port prosop; avem o gamă cu stiluri compacte ce se potrivesc în orice baie.

Cumpără radiatoare port prosop

Sistemul tău de ventilație

Sistemul de ventilație ar trebui să fie o prioritate pe lista ta la renovarea băii. Tipul camerei presupune existența unei cantități mari de căldură și umezeală în aer, iar dacă aceasta nu este ventilată corespunzător, apare riscul de mucegai și umiditate.

Un ventilator de evacuare poate contribui la păstrarea aerului dintr-o cameră mai curat, este ușor de montat și disponibil cu temporizatoare pentru a împiedica risipa de energie.

Cumpără ventilatoare

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult