Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Obține un design integrat cu baia matrimonială

Obține un design integrat cu baia matrimonială

Cum să creezi un dormitor și o baie alăturată în armonie

Sunt două camere separate, dar asta nu înseamnă că trebuie să înceteze continuitatea dincolo de ușă. Așadar, ce poți face pentru a obține prelungirea uneia în cealaltă? Poți utiliza un prag între cele două pardoseli, dar poți face mult mai mult de atât!

Este luxul suprem la tine acasă: dormitorul și baia combinate. O oază personală departe de restul casei, de restul lumii. Nu da înapoi din calea creativității: investește în acest spațiu și îți va aduce beneficii.

Curat și proaspăt

Vrei să adaugi culoare pereților? Poți face acest lucru în dormitor, însă lasă pereții băii proaspeți, de un alb care oferă senzația de curat.

Folosește accente din culoarea de bază din dormitor; aceasta înseamnă că, oricare ar fi culoarea principală din dormitorul tău, vei utiliza aceeași culoare în detalii răspândite în baia ta, cum ar fi accesoriile, plăcile ceramice sau mobilierul.

Pentru a păstra senzația de curat și proaspăt, încearcă să menții un miros plăcut prin ventilarea ambelor camere. Deschide ferestrele din dormitor frecvent și verifică dacă ventilatorul de evacuare funcționează perfect.

Mici detalii

Dacă îți plac aspectul și atmosfera unei camere de hotel, le poți reconstitui cu ușurință în propria ta locuință. Adaugă multe texturi și suprafețe de reflexie pentru puțină strălucire: elemente metalice și cromate. Prosoape albe foarte groase și pufoase pentru baie și dotări ultramoderne. Nu vei mai vrea să faci check-out de aici!

Respectă tematica unui dormitor de lux și îndepărtează-te de orice este tradițional; adaugă și mai multă opulență cu un corp decorativ de tavan în baie, ca un candelabru drăguț.  

Ce spui de alegerea unei teme sau a unui motiv și încorporarea acestora în decorațiunile ambelor încăperi? Repetă anumite elemente decorative naturale din baie în dormitor, cum ar fi flori, plante sau elemente nautice.

Gândește-te la un chit colorat care să se potrivească temei de culori din dormitor. Sau vopsește ușa de la baie în aceeași culoare ca pereții dormitorului. Dacă faci față provocării, poți vopsi sau recondiționa o piesă de mobilier în culoarea principală a dormitorului și o poți utiliza în baie: un scaun mic, o decorațiune de perete sau o ramă foto. Dă frâu liber imaginației.

Gândește la scară mare

Dacă ai norocul de a dispune de un dormitor suficient de spațios, de ce să nu uiți de încăperea alăturată cu totul și să creezi un colț cu o cadă autonomă? Ce lux! Sau să te muți la mansardă pentru o combinație de dormitor în plan deschis și baie adiacentă? Poate cu un perete suspendat sau de sticlă pentru a separa camerele? Pură coordonare.

Este ușor de creat o tranziție lină de la dormitor către baie. Încearcă.

te-ar mai putea interesa

Basm de iarnă Basm de iarnă
Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere i...
citește mai mult
Cum ne alegem spotul potrivit? Cum ne alegem spotul potrivit?
Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor och...
citește mai mult
Stabilitate și eficiență în iluminare Stabilitate și eficiență în iluminare
Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...
citește mai mult
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se afl...
citește mai mult
Siguranță la nivel înalt Siguranță la nivel înalt
Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...
citește mai mult
Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale
Un plus de siguranță poate face diferența între vacanța perfectă sau un concediu în care ne gândim că cineva ar putea să ne invadeze intimitatea casei sau de ce nu, să ne deschid...
citește mai mult