Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Obține un design integrat cu baia matrimonială

Cum să creezi un dormitor și o baie alăturată în armonie

Sunt două camere separate, dar asta nu înseamnă că trebuie să înceteze continuitatea dincolo de ușă. Așadar, ce poți face pentru a obține prelungirea uneia în cealaltă? Poți utiliza un prag între cele două pardoseli, dar poți face mult mai mult de atât!

Este luxul suprem la tine acasă: dormitorul și baia combinate. O oază personală departe de restul casei, de restul lumii. Nu da înapoi din calea creativității: investește în acest spațiu și îți va aduce beneficii.

Curat și proaspăt

Vrei să adaugi culoare pereților? Poți face acest lucru în dormitor, însă lasă pereții băii proaspeți, de un alb care oferă senzația de curat.

Folosește accente din culoarea de bază din dormitor; aceasta înseamnă că, oricare ar fi culoarea principală din dormitorul tău, vei utiliza aceeași culoare în detalii răspândite în baia ta, cum ar fi accesoriile, plăcile ceramice sau mobilierul.

Pentru a păstra senzația de curat și proaspăt, încearcă să menții un miros plăcut prin ventilarea ambelor camere. Deschide ferestrele din dormitor frecvent și verifică dacă ventilatorul de evacuare funcționează perfect.

Mici detalii

Dacă îți plac aspectul și atmosfera unei camere de hotel, le poți reconstitui cu ușurință în propria ta locuință. Adaugă multe texturi și suprafețe de reflexie pentru puțină strălucire: elemente metalice și cromate. Prosoape albe foarte groase și pufoase pentru baie și dotări ultramoderne. Nu vei mai vrea să faci check-out de aici!

Respectă tematica unui dormitor de lux și îndepărtează-te de orice este tradițional; adaugă și mai multă opulență cu un corp decorativ de tavan în baie, ca un candelabru drăguț.  

Ce spui de alegerea unei teme sau a unui motiv și încorporarea acestora în decorațiunile ambelor încăperi? Repetă anumite elemente decorative naturale din baie în dormitor, cum ar fi flori, plante sau elemente nautice.

Gândește-te la un chit colorat care să se potrivească temei de culori din dormitor. Sau vopsește ușa de la baie în aceeași culoare ca pereții dormitorului. Dacă faci față provocării, poți vopsi sau recondiționa o piesă de mobilier în culoarea principală a dormitorului și o poți utiliza în baie: un scaun mic, o decorațiune de perete sau o ramă foto. Dă frâu liber imaginației.

Gândește la scară mare

Dacă ai norocul de a dispune de un dormitor suficient de spațios, de ce să nu uiți de încăperea alăturată cu totul și să creezi un colț cu o cadă autonomă? Ce lux! Sau să te muți la mansardă pentru o combinație de dormitor în plan deschis și baie adiacentă? Poate cu un perete suspendat sau de sticlă pentru a separa camerele? Pură coordonare.

Este ușor de creat o tranziție lină de la dormitor către baie. Încearcă.

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult