Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Îți prezentăm Turbodrive, noua marcă de înaltă calitate

Ne bucurăm să îți prezentăm Turbodrive, noua gama de înaltă calitate de șuruburi profesionale pentru lemn. Calitatea face orice lucrare să reziste cât mai mult cu o nevoie minimă de mentenanță. De aceea, șuruburile Turbodrive adaugă valoare pentru performanțe maxime.

 Atunci când te apuci de lucru în casă sau în grădină, îți dorești să fii cât mai eficient și să obții un rezultat final de excepție, precum cei mai mari profesioniști . Ce se întâmplă atunci când folosești instrumente obișnuite, de o calitate mai joasă? 

 Apar erori în execuție, iar rezultatul final este compromis, necesitând reparații continue și investiții în plus pe care, cel mai probabil, nu le așteptai. Pentru a evita aceste situații, alege șuruburile multifuncționale Turbodrive pentru interior și exterior care se preteaza constructiilor din lemn si decking-ului. 

 Miezul dublu întărit și capul îngropat reduc deteriorarea în utilizare și asigură o finisare așa cum ți-ai dorit-o dintotdeauna, tocmai datorită nervurilor de sub cap. De asemenea, canelură unică previne despicarea lemnului în momentul în care bormașina induce presiune în șurub și, implicit, în suprafața lemnoasă de contact.

 Astfel, nu necesită pre-găurire pentru că crestătură ascuțită efectuează un orificiu pilot pe măsură ce șurubul avansează. Un vârf atât de ascuțit este menit pentru a ghida, treptat, șurubul în lemn.

 În concluzie, folosind materiale eficiente care efectuează maximul de performanță din prima încercare, economisim materiale și eficientizăm randamentul bormașinii prin sporirea numărului de înșurubări per încărcare baterie. Acest aspect aduce un plus și în materie de economisire a energiei, factor tot mai important în zilele noastre. 

 Alege soluția ideală pentru orice proiect de bricolaj sau de construcții. Alege Turbodrive pentru eficiență și performanțe la cel mai înalt nivel, totul cu un minim de resurse.

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult