Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Îți prezentăm Turbodrive, noua marcă de înaltă calitate

Îți prezentăm Turbodrive, noua marcă de înaltă calitate

Se încarcă...

Ne bucurăm să îți prezentăm Turbodrive, noua gama de înaltă calitate de șuruburi profesionale pentru lemn. Calitatea face orice lucrare să reziste cât mai mult cu o nevoie minimă de mentenanță. De aceea, șuruburile Turbodrive adaugă valoare pentru performanțe maxime.

 Atunci când te apuci de lucru în casă sau în grădină, îți dorești să fii cât mai eficient și să obții un rezultat final de excepție, precum cei mai mari profesioniști . Ce se întâmplă atunci când folosești instrumente obișnuite, de o calitate mai joasă? 

 Apar erori în execuție, iar rezultatul final este compromis, necesitând reparații continue și investiții în plus pe care, cel mai probabil, nu le așteptai. Pentru a evita aceste situații, alege șuruburile multifuncționale Turbodrive pentru interior și exterior care se preteaza constructiilor din lemn si decking-ului. 

 Miezul dublu întărit și capul îngropat reduc deteriorarea în utilizare și asigură o finisare așa cum ți-ai dorit-o dintotdeauna, tocmai datorită nervurilor de sub cap. De asemenea, canelură unică previne despicarea lemnului în momentul în care bormașina induce presiune în șurub și, implicit, în suprafața lemnoasă de contact.

 Astfel, nu necesită pre-găurire pentru că crestătură ascuțită efectuează un orificiu pilot pe măsură ce șurubul avansează. Un vârf atât de ascuțit este menit pentru a ghida, treptat, șurubul în lemn.

 În concluzie, folosind materiale eficiente care efectuează maximul de performanță din prima încercare, economisim materiale și eficientizăm randamentul bormașinii prin sporirea numărului de înșurubări per încărcare baterie. Acest aspect aduce un plus și în materie de economisire a energiei, factor tot mai important în zilele noastre. 

 Alege soluția ideală pentru orice proiect de bricolaj sau de construcții. Alege Turbodrive pentru eficiență și performanțe la cel mai înalt nivel, totul cu un minim de resurse.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360