Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Intretinerea unui scaun din lemn

Intretinerea unui scaun din lemn

Se încarcă...
Aplicarea unui conservant decorativ pentru lemn (cu sau fara lac) pe scaunele noastre de lemn face ca acestea sa arate complet diferit. Dupa aplicare, conservantul are nevoie de 2 zile pentru a se usca.
 
Pasul 1 – Şmirgheluirea scaunului de gradina din lemn
Inainte de a incepe operatiunea de smirgheluire, scaunul trebuie sters de praf. Şmirgheluiti apoi scaunului pana indepartati toate materiile de pe suprafata sa, precum vopseaua veche. Acest lucru va face ca lacul sa arate curat si neted.
 
Pasul 2 – Aplicarea conservantului pentru lemn cu o pensula de vopsea pe baza de ulei
Dupa smirgheluire, praful trebuie sters, din nou, de pe scaun. Apoi, cu ajutorul pensulei de vopsea pe baza de ulei, aplicati conservantul pentru lemn cu lac pentru a ajunge acolo unde rola cu deget nu ajunge.
 
Pasul 3 – Aplicarea conservantului pentru lemn cu rola cu deget
Folositi rola cu deget pentru a aplica conservantul pentru lemn cu lac pe toate celelalte parti ale scaunului.
 
Pasul 4
Dupa aceasta operatiune de intretinere, scaunul de gradina din lemn arata ca nou.

Instructiuni si detalii
Nivel de dificultate: Mediu
Abilitati necesare: Cunostinte de baza de tamplarie si de vopsire
Timp necesar: Pentru cei cu experienta 20 min. Pentru cei indemanatici 40 min. Pentru incepatori 1 hr. 1 scaun de lemn
Aveţi nevoie de: Materiale:Conservant pentru lemn cu lac, smirghel si carpa uscata
Unelte:Rola cu deget, pensula de vopsea pe baza de ulei

Sugestii: Pentru intretinerea mobilierului din lemn, trebuie sa folosim conservant pentru lemn cu lac. Acesta va proteja mobila de lemn impotriva mucegaiului, ciupercilor si termitelor.In timp ce vopsim, vopseaua trebuie aplicata in directia porilor (a dungilor). In acest fel, porii absorb mai bine vopseaua si culoarea este omogena.La mobila cu gauri sau lemn putrezit, gaurile pot fi umplute cu material de umplere pentru lemn colorat. Numarul de straturi de lac care trebuie aplicate depinde de tipul mobilei din lemn. Dupa aplicarea primului strat, trebuie sa asteptam 24 de ore pentru a se usca. Daca este necesar, putem aplica al doilea strat dupa ce scaunul se usuca.Trebuie sa amestecam conservantul pentru lemn cu lac inainte de aplicare si pe durata acesteia. (Cu timpul, substantele din conservantul pentru lemn cu lac pot cobori la fundul cutiei).
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360