Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)

Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul?

Știm că este tentant să te apuci direct de proiectul tău. Dar trebuie să petreci puțin timp ca să îți cunoști spațiul. Deci, oprește-te din ceea ce faci, și nu deschide încă cutia de vopsea sau nu scoate podeaua.

Încăperea

La ce va fi folosită camera - uitat la TV, lectură liniștită, lucru? Va trebui să iei în considerare iluminatul, lumina orbitoare care pătrunde prin ferestre, așezarea, depozitarea. Identifică unde ar trebui plasate principalele piese de mobilier pentru a profita la maximum de ele.

Planifică pentru viață

Ai o viziune realistă asupra scopului pentru care ai dori să fie folosită încăperea. Dacă ai copii mici, gândește-te la materiale care pot fi șterse.  Ești un pic cam dezordonat? Ai în vedere soluții de depozitare pentru a ascunde dezordinea? Animale de companie? O nouă canapea scumpă este cea mai bună opțiune sau folosirea vechii canapele ar fi alegerea cea mai sensibilă? Este ușor să te lași prins în farmecul și posibilitatea noii tale camere, dar trebuie să se potrivească și pentru tine și pentru familia ta.

Gândește practic

Este un loc aglomerat al casei? Cu cât camera este mai ocupată, cu atât mai durabile și mai rezistente trebuie să fie suprafețele. Sau este un dormitor de rezervă ascuns, care este folosit doar de Crăciun? Dacă da, folosești spațiul în cel mai bun mod posibil?

Pardoseală

Nu are niciun rost să pui parchet laminat în bucătărie, deoarece este prea multă umezeală, deci trebuie să alegi altceva, cum ar fi gresie. Și nu îți dorești să aluneci prin baie, așa că asigură-te că pardoseala ta este anti-alunecare. Folosește covorașe pentru a adăuga căldură și textură.

Care este stilul?

Cum vrei să arate și să se simtă spațiul? Tradițional, contemporan, cald și confortabil, minimalist? Ține cont de acest lucru când alegi culorile și decorațiunile. Și adu-ți aminte de ele când simți că ești atras de ceva ce nu se potrivește.

Spațiu

Gândește-te la echilibru.  Dacă ai o cameră mare, poți delimita anumite zone pentru șezut, spațiu de lucru sau servit masa? Dacă proiectul tău este o cameră mai mică, proporția și dimensiunea sunt cheia.

Recondiționează

Nu trebuie să cheltui o avere pentru a transforma o încăpere. Înainte să ieși și să cumperi ceva nou, gândește-te la ceea ce ai deja. Cotrobăie prin garaj și mansardă pentru a vedea dacă există lucruri care ți-au plăcut și pe care le poți readuce la viață.

Ceea ce sugerăm este să fii practic și realist, să nu cheltui o avere în mod inutil, dar mai presus de toate - să-ți cunoști spațiul și să nu te grăbești cu proiectul. Distrează-te și bucură-te de transformarea care are loc sub ochii tăi.

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult