Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Idei de paravane despărțitoare. Galerie Foto

Idei de paravane despărțitoare. Galerie Foto

Se încarcă...

Paravanele despărțitoare, că și pereții despărțitori, sunt folosite pentru a separa (sau a ascunde) diferite zone dintr-o încăpere, dar au și rol decorativ. Folosite mai întâi în China și în Japonia, au fost preluate și de europeni, astfel de paravane fiind întâlnite acum nu doar în case, ci și în restaurante sau birouri.

Ce sunt paravanele despărțitoare

Paravanele despărțitoare sunt formate din unul sau mai multe panouri legate între ele și au rolul de a crea spații separate într-o încăpere. Sunt piese de sine stătătoare, nu au nevoie de prea multă susținere și pot fi realizate din pânză, lemn, bambus, ratan, fier forjat sau sticlă.

În ce încăperi le poți folosi

Poți instala un paravan despărțitor în bucătărie, pentru a separa, de exemplu, zona de lucru de zona de dining; în living, pentru a despărți rafturile cu cărți și măsuța pentru citit de restul încăperii; în dormitor, pentru a crea un spațiu unde te poți schimba de haine; într-o garsonieră, pentru a separa camera de zi de dormitor.

Iată care sunt cele mai întâlnite variante:

Paravane despărțitoare din pânză

Simple sau pictate, sunt de obicei pliabile, ușoare și pot fi instalate oriunde.

Paravane despărțitoare din lemn

Pot fi, de asemenea, pliabile, sau montate într-un cadru de lemn, și dau încăperilor eleganță sau un aer rustic mediteranean.

Paravane despărțitoare din sticlă

Fixe sau mobile (montate pe un sistem cu sine), realizate din sticlă mată, transparentă sau sticlă decorativă, paravanele din sticlă sunt elegante și își găsesc cel mai bine locul în living sau în bucătărie.

Paravane despărțitoare din bambus sau ratan

Ca și paravanele din pânză, au un design fidel stilului oriental și sunt simplu de instalat în orice încăpere, dar arată cel mai bine în dormitor și în baie.

Paravane despărțitoare din fier

Binevenite în orice locuință modernă, în special în living, bucătărie și mansardă.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360