Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Idei de dormitoare contemporane confortabile

Idei de dormitoare contemporane confortabile

Se încarcă...

Să recunoaștem că nu există nimic mai potrivit decât un dormitor cald și confortabil pentru a ne îmbia în pat la sfârșitul unei zile lungi. Nu e nevoie să fii invidios pe imaginile de pe Pinterest sau Instagram, poți să le pui în aplicare cu ușurință în dormitorul tău aducând mici modificări simple decorațiunilor existente.

Începe cu pardoseala

Pardoseala din lemn ocupă un loc special în inimile noastre; aceasta aduce căldură încăperii și adaugă caracter, ce nu poate fi obținut folosind mochete. Imaginează-ți o pardoseală din lemn masiv, care recreează atmosfera unei cabane sau alege o pardoseală din vinil laminată sau cu efect de lemn, cu aspect realist, pentru o opțiune accesibilă.

Luminează

Combină sistemul de iluminat cu aplice cu lumină delicată și becuri de culoare alb cald. Adaugă o veioză pentru a putea citi romanul tău preferat în pat și a o stinge cu ușurință folosind comutatorul, atunci când simți că ațipești. Poate ești axat pe un stil deosebit? Atunci alege becurile noastre decorative. Disponibile în diverse forme, acestea vor ridica sistemul tău de iluminat la nivelul următor. Ce spui de culoarea sticlei? Vei alege culoarea chihlimbarie retro sau becuri decorative fumurii care se îmbină perfect cu accesoriile noastre de iluminat metalice?

Fă-te confortabil

Mai mult înseamnă mai mult, atunci când este vorba de accesoriile moi. Așază perne decorative moi și pufoase în partea de sus a patului tău sau amplasează una pe scaunul din colțul camerei. Alege un covor confortabil în care să-ți afunzi picioarele, iar apoi ia-ți ceașca de cafea și învelește-te într-o pătură catifelată.

Blochează pătrunderea luminii

După ce ți-ai creat un dormitor liniștit și confortabil, ar fi păcat ca lumina zilei să pătrundă printre draperii. Finisează camera cu o draperie opacă, pentru liniște totală sau alege una blackout, pentru a reține căldura și a păstra atmosfera caldă pe care te-ai străduit s-o creezi.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360