Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Gama de vopsea Dulux – casa ta merită acest lux

Vara bate la ușă, vacanța mult așteptată este la doar câteva luni distanță și totul pare mai incitant ca niciodată... mai puțin atmosfera din casa ta. Monotonia s-a instalat odată cu trecerea timpului și îți dai seama că trebuie să faci o schimbare în ambient, dar... costă. Un set nou de mobilier ar depăși cu mult bugetul vacanței de vis, la fel s-ar întâmpla și dacă ai schimba numai parchetul. Ce e de făcut? Exact! Apelezi la cel mai simplu și ușor truc: zugrăvești!

O notă de lumină, un aer mai proaspăt și o atmosferă cu totul nouă îți vor îmbrățișa cu plăcere locuința dacă alegi vopseaua potrivită. Principala problemă este, evident, culoarea, dar, crede-ne, cea mai potrivită este cea albă. Nu doar că oferă un aspect de reînnoire, dar nici nu creează disconfort vizual. Ba chiar din contră: grație albului, ochii nu sunt deranjați, iar starea de agitație iese din ecuație. Trebuie să te cântărești foarte bine decizia pe care urmează să o iei.

Și, tocmai pentru că și noi ne gândim la tine, îți recomandăm vopseaua de interior Dulux. Rezistentă și ușor de aplicat, va spulbera toate grijile zugrăvitului și va crea o atmosferă ideală în casa ta. De ce spunem că este ușor de aplicat? Pentru că, spre deosebire de vopselele obișnuite, aceasta include în compoziție inovația Dulux Easy Care, cu uscare în numai 4 ore. În plus, nu trebuie să îți mai faci probleme cu privire la „desenele” făcute de cei mici. Pereții sunt la loc sigur cu această variantă ușor de spălat.

De asemenea, suntem conștienți că baia și bucătăria merită un tratament special. Pereții acestor încăperi sunt mult mai expuși degradării în timp din cauza igrasiei și a aburilor ce cauzează îngălbenirea lor. Bucătăria și baia trebuie zugrăvite mai des din aceste motive, iar tratamentul pe care îl necesită este unul diferit. Bineînțeles că am fost suficient de atenți la detalii pentru a pune la dispoziția ta Vopseaua Dulux Easy Care atât în varianta pentru baie, cât și în cea pentru bucătărie.

Nu uita: casa unui om este cea mai importantă carte de vizită a acestuia. Încearcă să o luminezi pe a ta în cel mai convenabil mod posibil. Gama de vopsea Dulux – casa ta merită acest lux.

te-ar mai putea interesa

Piatra naturală - cum o folosești creativ și eficient, la tine acasă
1. Utilizarea pietrei naturale în amenajări interioare Avantajele utilizării pietrei naturale în amenajările interioare i. Nu se demodează ii. E durabilă iii.
citește mai mult
Sfaturi care te ajuta sa construiesti un dressing in orice apartament
Vizitele in magazine ne umplu sacosele de cumparaturi si mintea cu idei. De pilda, dressingul, acea mica incapere destinata hainelor, a devenit un spatiu care imprumuta tot mai mult elemente specifice
citește mai mult
Cum poti sa-ti innoiesti toata casa cu ajutorul emailului acrilic
O schimbare este mereu binevenita intr-o locuinta si un decor improspatat energizeaza toata casa, nu-i asa? Poti sa te ocupi de unul singur de o redecorare, cu efort minim și un buget redus. Vechiul
citește mai mult
Care este rolul măștilor pentru calorifer și cum le poți face singur
Măștile pentru calorifer: idei și sfaturi pentru a le face singur Ascunderea caloriferelor în spatele unor măști poate avea o mulțime de avantaje, atât estetice, cât și practice.
citește mai mult
Reinventează un obiect clasic de decor: 15 idei creative cu rame foto
Ramele foto sunt obiectele preferate de decor ale romanticilor și nostalgicilor. Puse pe noptieră sau agățate pe un perete, ne fac să ne amintim de cei dragi și de cele mai frumoase momente. Confecționate
citește mai mult
Decoratiuni handmade pentru masa de Paște. Instrucțiuni și imagini care să te inspire
Masă de Paște merită o decorare festivă, nu-i așa? Inspiră-te din ideile noastre și realizează chiar tu cele mai frumoase decorațiuni pentru această masă de sărbătoare. Cum pregătești
citește mai mult