Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Gama de vopsea Dulux – casa ta merită acest lux

Gama de vopsea Dulux – casa ta merită acest lux

Se încarcă...

Vara bate la ușă, vacanța mult așteptată este la doar câteva luni distanță și totul pare mai incitant ca niciodată... mai puțin atmosfera din casa ta. Monotonia s-a instalat odată cu trecerea timpului și îți dai seama că trebuie să faci o schimbare în ambient, dar... costă. Un set nou de mobilier ar depăși cu mult bugetul vacanței de vis, la fel s-ar întâmpla și dacă ai schimba numai parchetul. Ce e de făcut? Exact! Apelezi la cel mai simplu și ușor truc: zugrăvești!

O notă de lumină, un aer mai proaspăt și o atmosferă cu totul nouă îți vor îmbrățișa cu plăcere locuința dacă alegi vopseaua potrivită. Principala problemă este, evident, culoarea, dar, crede-ne, cea mai potrivită este cea albă. Nu doar că oferă un aspect de reînnoire, dar nici nu creează disconfort vizual. Ba chiar din contră: grație albului, ochii nu sunt deranjați, iar starea de agitație iese din ecuație. Trebuie să te cântărești foarte bine decizia pe care urmează să o iei.

Și, tocmai pentru că și noi ne gândim la tine, îți recomandăm vopseaua de interior Dulux. Rezistentă și ușor de aplicat, va spulbera toate grijile zugrăvitului și va crea o atmosferă ideală în casa ta. De ce spunem că este ușor de aplicat? Pentru că, spre deosebire de vopselele obișnuite, aceasta include în compoziție inovația Dulux Easy Care, cu uscare în numai 4 ore. În plus, nu trebuie să îți mai faci probleme cu privire la „desenele” făcute de cei mici. Pereții sunt la loc sigur cu această variantă ușor de spălat.

De asemenea, suntem conștienți că baia și bucătăria merită un tratament special. Pereții acestor încăperi sunt mult mai expuși degradării în timp din cauza igrasiei și a aburilor ce cauzează îngălbenirea lor. Bucătăria și baia trebuie zugrăvite mai des din aceste motive, iar tratamentul pe care îl necesită este unul diferit. Bineînțeles că am fost suficient de atenți la detalii pentru a pune la dispoziția ta Vopseaua Dulux Easy Care atât în varianta pentru baie, cât și în cea pentru bucătărie.

Nu uita: casa unui om este cea mai importantă carte de vizită a acestuia. Încearcă să o luminezi pe a ta în cel mai convenabil mod posibil. Gama de vopsea Dulux – casa ta merită acest lux.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360