Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Fii inventiv cu spațiul de agățat

Fii inventiv cu spațiul de agățat

Se încarcă...

Nu e nevoie să ascunzi hainele, eșarfele sau orice altceva mai ții în hol. Iar dacă nu ai loc în dulap, schimbarea cârligelor de agățat poate ajuta la ordonarea spațiului. Nu trebuie să te limitezi la tradiționalul set de cârlige pe un panou sau la modul tipic în care sunt puse pe perete.

Un perete de cârlige

Holurile pot deveni repede un număr de echilibristică pentru haine din diferite sezoane agățate în același cârlig. Dacă sună familiar, preia controlul. Nu trebuie să folosești un singur rând de cârlige. Utilizează întregul spațiu pentru a amplasa cârligele în șir de sus în jos. Dacă ai copii, pune câteva cârlige la o înălțime accesibilă pentru ei, astfel încât să se poată pregăti de plecare în vreme ce tu încă mai ai de alergat prin casă. Nu e obligatoriu nici să folosești toate cârligele, credem chiar că dacă lași câteva libere se vede frumos și te poți mândri cu ele și cu modul în care le-ai amplasat. Dacă nu ești sigur, poți face totuși un test folosind plastilină adezivă, ca să vezi cum arată înainte.

Îndrăznește mai mult decât cârligele tradiționale

Ai putea să le cumperi pe toate la fel sau să le combini, dar nu trebuie să te limitezi doar la asta. Simplitatea unor cepuri de lemn prinse de perete e de efect. Taie-le drept sau în unghi. Cum arată? De ce să nu explorezi cel mai apropiat magazin de îmbunătățiri în locuință? Mergi la raioanele de bucătării și uită-te la mânerele pentru dulapuri, apoi la raionul cu articole de feronerie- există clanțe care ar putea fi folosite? Experimentează cu același stil, dar cu mărimi diferite punctate în diferite locuri de pe perete.

Refolosește

Dacă tot vorbim de clanțe și mânere, dacă te afli în mijlocul renovării bucătăriei, păstrează-le. Folosește vopsea pentru recondiționare ca să le împrospătezi sau ca să le faci să se potrivească cu schema de culori din hol.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360