Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Facem spatiul tău de locuit mai practic și te ajutăm să îl organizezi mai bine

Facem spatiul tău de locuit mai practic și te ajutăm să îl organizezi mai bine

Se încarcă...

Ne gândim la toate nevoile clienților, în special când vine vorba despre locuință. De-a lungul anilor, numeroși clienți și-au transformat casa în „acasă” alături de Brico Depôt. În acest mod, am reușit să ne apropiem de nevoile și dorințele voastre și am constatat că cea mai mare problemă a oricărei locuințe este organizarea spațiului.


Am analizat în amănunt această problemă și am ajuns la concluzia că obiectele de organizare/depozitare sunt o necesitate și, de cele mai multe ori, o prioritate. Dezordinea poate fi oriunde, spațiul înghesuit pune presiune asupra noastră și, fără să ne dăm seama, ne influențează starea de spirit. Nu vrem să aruncăm niciodată anumite obiecte de care ne simțim atașați, lucru perfect normal. Stă în natura umană să ne atașăm, să găsim corespondent al anumitor amintiri cu ajutorul lucrurilor. Fiți fără grijă! Am ținut cont de toate aspectele, iar acum puteți să vă țineți la îndemână toate obiectele într-un mod util și plăcut din punct de vedere estetic. 


Există o mare diferență între depozitare și organizare. Vestea bună este că un drum până la Brico Depôt te va ajuta să înțelegi situația, găsind produse care fac această diferență clară. Alege-le pe cele mai bune pentru casa ta. Trebuie să reții că depozitarea presupune mutarea într-un spațiu cât se poate de ascuns de privirile oaspeților. Depozităm lucrurile pe care nu le folosim decât o dată pe sezon sau o dată pe an. Lucrurile pe care le găsim inutile o bună parte din an. Pe de altă parte, organizatoarele au ca scop așezarea într-un mod practic, optimizarea spațiului, organizarea și protejarea obiectelor, minimizarea dezordinii în locuință. 


Am creat pentru tine o gamă de produse ce te vor ajuta să economisești spațiu. Gama de depozitare din anul 2018 este grupată în două domenii cheie. Acestea sunt:


Cutii din plastic. Am dezvoltat această gamă pentru a te ajuta să organizezi în mod eficient obiectele din orice spațiu. Ele reprezintă soluția pentru o utilizare intensă, ideale pentru depozitare multifuncțională obișnuită, depozitare la exterior și depozitare clasificată. Practice, la îndemână, cu un aspect plăcut. Ce să îți dorești mai mult de la locuința ta? :)


Depozitare cu montare pe perete. În cazul în care dorești să folosești spațiul într-un mod ingenios, am pregătit pentru locuința ta și opțiunea de depozitare cu montare pe perete. Alege din gama de console pentru rafturi: console adecvate în funcție de capacitatea de încărare și utilizare, rafturi de perete cu aspect de lemn, din sticlă și console cu diferite sloturi.


Poti alege din gama de console pentru rafturi, pe cele adecvate produselor pe care vrei sa le depozitezi, in functie de greutatea lor si a frecventei de utilizare. Avem pentru tine si rafturi de perete din sticla sau cu aspect de lemn, precum si console cu diferite sisteme de prindere.


Casa ta are nevoie de un aspect nou, iar tu și familia ta aveți nevoie de o locuință organizată și practică. #IncepeCevaNou alături de Brico Depôt! 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360