Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Facem spatiul tău de locuit mai practic și te ajutăm să îl organizezi mai bine

Ne gândim la toate nevoile clienților, în special când vine vorba despre locuință. De-a lungul anilor, numeroși clienți și-au transformat casa în „acasă” alături de Brico Depôt. În acest mod, am reușit să ne apropiem de nevoile și dorințele voastre și am constatat că cea mai mare problemă a oricărei locuințe este organizarea spațiului.


Am analizat în amănunt această problemă și am ajuns la concluzia că obiectele de organizare/depozitare sunt o necesitate și, de cele mai multe ori, o prioritate. Dezordinea poate fi oriunde, spațiul înghesuit pune presiune asupra noastră și, fără să ne dăm seama, ne influențează starea de spirit. Nu vrem să aruncăm niciodată anumite obiecte de care ne simțim atașați, lucru perfect normal. Stă în natura umană să ne atașăm, să găsim corespondent al anumitor amintiri cu ajutorul lucrurilor. Fiți fără grijă! Am ținut cont de toate aspectele, iar acum puteți să vă țineți la îndemână toate obiectele într-un mod util și plăcut din punct de vedere estetic. 


Există o mare diferență între depozitare și organizare. Vestea bună este că un drum până la Brico Depôt te va ajuta să înțelegi situația, găsind produse care fac această diferență clară. Alege-le pe cele mai bune pentru casa ta. Trebuie să reții că depozitarea presupune mutarea într-un spațiu cât se poate de ascuns de privirile oaspeților. Depozităm lucrurile pe care nu le folosim decât o dată pe sezon sau o dată pe an. Lucrurile pe care le găsim inutile o bună parte din an. Pe de altă parte, organizatoarele au ca scop așezarea într-un mod practic, optimizarea spațiului, organizarea și protejarea obiectelor, minimizarea dezordinii în locuință. 


Am creat pentru tine o gamă de produse ce te vor ajuta să economisești spațiu. Gama de depozitare din anul 2018 este grupată în două domenii cheie. Acestea sunt:


Cutii din plastic. Am dezvoltat această gamă pentru a te ajuta să organizezi în mod eficient obiectele din orice spațiu. Ele reprezintă soluția pentru o utilizare intensă, ideale pentru depozitare multifuncțională obișnuită, depozitare la exterior și depozitare clasificată. Practice, la îndemână, cu un aspect plăcut. Ce să îți dorești mai mult de la locuința ta? :)


Depozitare cu montare pe perete. În cazul în care dorești să folosești spațiul într-un mod ingenios, am pregătit pentru locuința ta și opțiunea de depozitare cu montare pe perete. Alege din gama de console pentru rafturi: console adecvate în funcție de capacitatea de încărare și utilizare, rafturi de perete cu aspect de lemn, din sticlă și console cu diferite sloturi.


Poti alege din gama de console pentru rafturi, pe cele adecvate produselor pe care vrei sa le depozitezi, in functie de greutatea lor si a frecventei de utilizare. Avem pentru tine si rafturi de perete din sticla sau cu aspect de lemn, precum si console cu diferite sisteme de prindere.


Casa ta are nevoie de un aspect nou, iar tu și familia ta aveți nevoie de o locuință organizată și practică. #IncepeCevaNou alături de Brico Depôt! 

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult