Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Creează trei spații în unul singur

Creează trei spații în unul singur

Crearea a trei spații în unul singur

Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri mai importante din viața lor - dormitul, joaca și studiul.

Indiferent de mărimea, forma sau dispunerea dormitorului său, nu este prea dificil de definit zonele și de transformat complet dormitorul.

Cele trei zone

Dormitul. Trebuie să fie un loc liniștit. A vopsi această zonă cu o culoare închisă și sumbră va ajuta la o rutină de dormit reușită și un somn revitalizant. În contrast, pastelul roz, verdele proaspăt și lămâia palidă pot fi culori calmante pentru ora de culcare.

Cei mai mulți copii dorm mai bine în întuneric, așa că acoperă luminile stradale și răsăritul soarelui cu o jaluzea sau draperii. Investește într-o lumină de noapte reconfortantă pentru cei mici care nu sunt fanii unui întuneric complet.

Pentru a crea un sentiment de liniște, alungă dezordinea și haosul adăugând un spațiu de depozitare inteligent. Folosirea sertarelor sau a recipientelor etichetate îl ajută pe copilul tău să-și asume responsabilitatea și mândria în dormitorul curat și ordonat.

Joaca. După tot acest somn, trezește-le toate simțurile și fii îndrăzneț cu culorile, formele și efectele diferite ale vopselei în zona de joacă. Vei dori ca în zona de joacă culoarea să se potrivească cu cea din zona de dormit, nu să contrasteze cu aceasta. Așa că, alege culori din aceeași paletă pentru un aspect consistent.

Poți separa zonele de dormit și de joacă cu un covoraș de podea. Un covoraș de tip drum este excelent pentru a stimula imaginația copiilor mai mici. Pentru copiii mai mari, un covoraș confortabil, gros este perfect pentru orele de joacă cu păpușile sau de construire.

S-ar putea să ai idei total opuse celor ale copilului tău atunci când vine vorba de decorarea zonei lor de joacă, dar încearcă să vă întâlniți undeva la mijloc. Acesta este spațiul lor în casa ta. În plus, temele și toanele se pot schimba cu ușurință cu decorațiuni și mobilier moale.

Studiu. Păstrează această zonă proaspătă cu culori neutre și, dacă este posibil, lângă o fereastră, pentru a avea o sursă bună de lumină naturală care să îi ajute să se concentreze. Natura are și o calitate energizantă, deci adaugă niște plante de interior. Și poate ceva artă de perete motivațională.

Un raft suspendat este minunat când spațiul este limitat. În plus, când pe podea nu există picioare de mobilier și obiecte de depozitare, acest lucru contribuie la sentimentul de spațiu și curățenie.

Mai presus de toate, personalizează. Poate găsești spațiu pe perete pentru realizările lor ca să se mândrească cu locul respectiv. Certificatele și premiile îi vor inspira să muncească din greu.

Gata! Trei spații într-o singură cameră pentru ei, și ceva respect serios pentru tine.

te-ar mai putea interesa

Basm de iarnă Basm de iarnă
Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere i...
citește mai mult
Cum ne alegem spotul potrivit? Cum ne alegem spotul potrivit?
Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor och...
citește mai mult
Stabilitate și eficiență în iluminare Stabilitate și eficiență în iluminare
Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...
citește mai mult
Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate
Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se afl...
citește mai mult
Siguranță la nivel înalt Siguranță la nivel înalt
Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...
citește mai mult
Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale
Un plus de siguranță poate face diferența între vacanța perfectă sau un concediu în care ne gândim că cineva ar putea să ne invadeze intimitatea casei sau de ce nu, să ne deschid...
citește mai mult