Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Creează trei spații în unul singur

Crearea a trei spații în unul singur

Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri mai importante din viața lor - dormitul, joaca și studiul.

Indiferent de mărimea, forma sau dispunerea dormitorului său, nu este prea dificil de definit zonele și de transformat complet dormitorul.

Cele trei zone

Dormitul. Trebuie să fie un loc liniștit. A vopsi această zonă cu o culoare închisă și sumbră va ajuta la o rutină de dormit reușită și un somn revitalizant. În contrast, pastelul roz, verdele proaspăt și lămâia palidă pot fi culori calmante pentru ora de culcare.

Cei mai mulți copii dorm mai bine în întuneric, așa că acoperă luminile stradale și răsăritul soarelui cu o jaluzea sau draperii. Investește într-o lumină de noapte reconfortantă pentru cei mici care nu sunt fanii unui întuneric complet.

Pentru a crea un sentiment de liniște, alungă dezordinea și haosul adăugând un spațiu de depozitare inteligent. Folosirea sertarelor sau a recipientelor etichetate îl ajută pe copilul tău să-și asume responsabilitatea și mândria în dormitorul curat și ordonat.

Joaca. După tot acest somn, trezește-le toate simțurile și fii îndrăzneț cu culorile, formele și efectele diferite ale vopselei în zona de joacă. Vei dori ca în zona de joacă culoarea să se potrivească cu cea din zona de dormit, nu să contrasteze cu aceasta. Așa că, alege culori din aceeași paletă pentru un aspect consistent.

Poți separa zonele de dormit și de joacă cu un covoraș de podea. Un covoraș de tip drum este excelent pentru a stimula imaginația copiilor mai mici. Pentru copiii mai mari, un covoraș confortabil, gros este perfect pentru orele de joacă cu păpușile sau de construire.

S-ar putea să ai idei total opuse celor ale copilului tău atunci când vine vorba de decorarea zonei lor de joacă, dar încearcă să vă întâlniți undeva la mijloc. Acesta este spațiul lor în casa ta. În plus, temele și toanele se pot schimba cu ușurință cu decorațiuni și mobilier moale.

Studiu. Păstrează această zonă proaspătă cu culori neutre și, dacă este posibil, lângă o fereastră, pentru a avea o sursă bună de lumină naturală care să îi ajute să se concentreze. Natura are și o calitate energizantă, deci adaugă niște plante de interior. Și poate ceva artă de perete motivațională.

Un raft suspendat este minunat când spațiul este limitat. În plus, când pe podea nu există picioare de mobilier și obiecte de depozitare, acest lucru contribuie la sentimentul de spațiu și curățenie.

Mai presus de toate, personalizează. Poate găsești spațiu pe perete pentru realizările lor ca să se mândrească cu locul respectiv. Certificatele și premiile îi vor inspira să muncească din greu.

Gata! Trei spații într-o singură cameră pentru ei, și ceva respect serios pentru tine.

te-ar mai putea interesa

Înainte de a începe - cunoaște-ți spațiul (rezistență ridicată/durabilitate etc.)
Ți-ai eliberat ziua; ai uneltele necesare, ești hotărât și pregătit să începi. Nu vrem să-ți stricăm entuziasmul, dar îți cunoști cu adevărat spațiul? Știm că este tentant
citește mai mult
Creează o zonă de relaxare pentru copii
O zonă grozavă doar pentru adolescenți Casa ta înseamnă persoanele care locuiesc în ea. Și a face fiecare spațiu potrivit pentru familia ta în cel mai bun mod posibil. Deci,
citește mai mult
Redă viață bunurilor tale prețioase
Este surprinzător și poate puțin îngrijorător cât de multe lucruri avem în casele noastre. Și când ne împiedicăm de ceva ce am uitat, începe să ne apuce nostalgia.
citește mai mult
Creează trei spații în unul singur
Crearea a trei spații în unul singur Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri
citește mai mult
Reîmprospătarea unui dormitor pentru copii pentru a se potrivi unui adolescent
Dormitoare - de la copilărie la adolescență E timpul să acceptăm realitatea. Au crescut, iar dormitorul lor este demodat. Acum este momentul să transformi dormitorul adolescenților tăi într-un
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent
citește mai mult