Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Creează trei spații în unul singur

Creează trei spații în unul singur

Se încarcă...
204 vizualizări

Crearea a trei spații în unul singur

Copilul tău și nevoile lui se schimbă mereu... corect? Așa că, dormitorul lui este un loc perfect pentru a crea zone dedicate pentru cele trei lucruri mai importante din viața lor - dormitul, joaca și studiul.

Indiferent de mărimea, forma sau dispunerea dormitorului său, nu este prea dificil de definit zonele și de transformat complet dormitorul.

Cele trei zone

Dormitul. Trebuie să fie un loc liniștit. A vopsi această zonă cu o culoare închisă și sumbră va ajuta la o rutină de dormit reușită și un somn revitalizant. În contrast, pastelul roz, verdele proaspăt și lămâia palidă pot fi culori calmante pentru ora de culcare.

Cei mai mulți copii dorm mai bine în întuneric, așa că acoperă luminile stradale și răsăritul soarelui cu o jaluzea sau draperii. Investește într-o lumină de noapte reconfortantă pentru cei mici care nu sunt fanii unui întuneric complet.

Pentru a crea un sentiment de liniște, alungă dezordinea și haosul adăugând un spațiu de depozitare inteligent. Folosirea sertarelor sau a recipientelor etichetate îl ajută pe copilul tău să-și asume responsabilitatea și mândria în dormitorul curat și ordonat.

Joaca. După tot acest somn, trezește-le toate simțurile și fii îndrăzneț cu culorile, formele și efectele diferite ale vopselei în zona de joacă. Vei dori ca în zona de joacă culoarea să se potrivească cu cea din zona de dormit, nu să contrasteze cu aceasta. Așa că, alege culori din aceeași paletă pentru un aspect consistent.

Poți separa zonele de dormit și de joacă cu un covoraș de podea. Un covoraș de tip drum este excelent pentru a stimula imaginația copiilor mai mici. Pentru copiii mai mari, un covoraș confortabil, gros este perfect pentru orele de joacă cu păpușile sau de construire.

S-ar putea să ai idei total opuse celor ale copilului tău atunci când vine vorba de decorarea zonei lor de joacă, dar încearcă să vă întâlniți undeva la mijloc. Acesta este spațiul lor în casa ta. În plus, temele și toanele se pot schimba cu ușurință cu decorațiuni și mobilier moale.

Studiu. Păstrează această zonă proaspătă cu culori neutre și, dacă este posibil, lângă o fereastră, pentru a avea o sursă bună de lumină naturală care să îi ajute să se concentreze. Natura are și o calitate energizantă, deci adaugă niște plante de interior. Și poate ceva artă de perete motivațională.

Un raft suspendat este minunat când spațiul este limitat. În plus, când pe podea nu există picioare de mobilier și obiecte de depozitare, acest lucru contribuie la sentimentul de spațiu și curățenie.

Mai presus de toate, personalizează. Poate găsești spațiu pe perete pentru realizările lor ca să se mândrească cu locul respectiv. Certificatele și premiile îi vor inspira să muncească din greu.

Gata! Trei spații într-o singură cameră pentru ei, și ceva respect serios pentru tine.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360