Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Basm de iarnă

Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere imensă. În mijlocul acesteia tronează un brad alb, ce îți dă impresia că este creat din mii și mii de stele. Asemenea unui astru luminos, semețul brad sclipește ușor datorită tuturor globurilor atent decorate manual în nuanțe de auriu și argintiu.

Gândește-te că totul este alb în jur, iar în spate, un quartet parfumează aerul cu note muzicale subtile, dar distincte. Atmosfera este una de basm, feerică, și simți că fiecare pas pe care îl faci în acea cameră te transpune din ce în ce mai mult în povestea Crăciunului înfrumusețat în tonuri de argintiu și auriu. Povestea sa este acum basmul feeric al sufletului tău.

Dacă te-ai imaginat în mijlocul unui bal tematic de Crăciun, atunci îți urăm bun venit în lumea minunată a iernii, acum ești pregătit să intri în spiritul Sărbătorilor de iarnă! Aici, toate decorurile sunt îmbrăcate în culori subtile, cu nuanțe metalice și finisaj opulent. Dacă ar fi să le atingi, ai simți  prima oară vibrația emoției degajate în aer, abia apoi greutatea decorațiunilor, și ai rămâne fascinat de sclipirile proiectate subtil pe pereții camerei.

Toate aceste decorațiuni de Crăciun, strălucitoare și perlate, au fost atent gândite pentru a reda eleganța sărbătorilor de iarnă. Pentru cei care își doresc să aducă acasă elemente de decor cu un aspect luxos, Brico Depôt vă așteaptă cu o temă feerică ale cărei ornamente sclipitoare vă vor transforma visul Crăciunului fastuos în realitate.

Vino și inspiră-te! Pășește în lumea basmului de Crăciun alegând pentru împodobirea bradului un set de globulețe de diferite forme, pudrate într-o nuanță asemănătoare șampaniei, care vor complimenta perfect setul de decorațiuni argintii. În privința luminițelor, poți opta pentru o instalație cu LED-uri albe, ce degajă o lumină rece, pentru a păstra acea atmosferă elegantă și totodată energizantă.

Te așteptăm în magazinele Brico Depôt pentru a da viață imaginației tale! Personalul nostru te va ghida și îți va oferi cele mai bune sfaturi, pentru ca la final totul să arate exact așa cum ți-ai închipuit – elegant și feeric!

te-ar mai putea interesa

Piatra naturală - cum o folosești creativ și eficient, la tine acasă
1. Utilizarea pietrei naturale în amenajări interioare Avantajele utilizării pietrei naturale în amenajările interioare i. Nu se demodează ii. E durabilă iii.
citește mai mult
Sfaturi care te ajuta sa construiesti un dressing in orice apartament
Vizitele in magazine ne umplu sacosele de cumparaturi si mintea cu idei. De pilda, dressingul, acea mica incapere destinata hainelor, a devenit un spatiu care imprumuta tot mai mult elemente specifice
citește mai mult
Cum poti sa-ti innoiesti toata casa cu ajutorul emailului acrilic
O schimbare este mereu binevenita intr-o locuinta si un decor improspatat energizeaza toata casa, nu-i asa? Poti sa te ocupi de unul singur de o redecorare, cu efort minim și un buget redus. Vechiul
citește mai mult
Care este rolul măștilor pentru calorifer și cum le poți face singur
Măștile pentru calorifer: idei și sfaturi pentru a le face singur Ascunderea caloriferelor în spatele unor măști poate avea o mulțime de avantaje, atât estetice, cât și practice.
citește mai mult
Reinventează un obiect clasic de decor: 15 idei creative cu rame foto
Ramele foto sunt obiectele preferate de decor ale romanticilor și nostalgicilor. Puse pe noptieră sau agățate pe un perete, ne fac să ne amintim de cei dragi și de cele mai frumoase momente. Confecționate
citește mai mult
Decoratiuni handmade pentru masa de Paște. Instrucțiuni și imagini care să te inspire
Masă de Paște merită o decorare festivă, nu-i așa? Inspiră-te din ideile noastre și realizează chiar tu cele mai frumoase decorațiuni pentru această masă de sărbătoare. Cum pregătești
citește mai mult