Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Basm de iarnă

Basm de iarnă

Se încarcă...

Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere imensă. În mijlocul acesteia tronează un brad alb, ce îți dă impresia că este creat din mii și mii de stele. Asemenea unui astru luminos, semețul brad sclipește ușor datorită tuturor globurilor atent decorate manual în nuanțe de auriu și argintiu.

Gândește-te că totul este alb în jur, iar în spate, un quartet parfumează aerul cu note muzicale subtile, dar distincte. Atmosfera este una de basm, feerică, și simți că fiecare pas pe care îl faci în acea cameră te transpune din ce în ce mai mult în povestea Crăciunului înfrumusețat în tonuri de argintiu și auriu. Povestea sa este acum basmul feeric al sufletului tău.

Dacă te-ai imaginat în mijlocul unui bal tematic de Crăciun, atunci îți urăm bun venit în lumea minunată a iernii, acum ești pregătit să intri în spiritul Sărbătorilor de iarnă! Aici, toate decorurile sunt îmbrăcate în culori subtile, cu nuanțe metalice și finisaj opulent. Dacă ar fi să le atingi, ai simți  prima oară vibrația emoției degajate în aer, abia apoi greutatea decorațiunilor, și ai rămâne fascinat de sclipirile proiectate subtil pe pereții camerei.

Toate aceste decorațiuni de Crăciun, strălucitoare și perlate, au fost atent gândite pentru a reda eleganța sărbătorilor de iarnă. Pentru cei care își doresc să aducă acasă elemente de decor cu un aspect luxos, Brico Depôt vă așteaptă cu o temă feerică ale cărei ornamente sclipitoare vă vor transforma visul Crăciunului fastuos în realitate.

Vino și inspiră-te! Pășește în lumea basmului de Crăciun alegând pentru împodobirea bradului un set de globulețe de diferite forme, pudrate într-o nuanță asemănătoare șampaniei, care vor complimenta perfect setul de decorațiuni argintii. În privința luminițelor, poți opta pentru o instalație cu LED-uri albe, ce degajă o lumină rece, pentru a păstra acea atmosferă elegantă și totodată energizantă.

Te așteptăm în magazinele Brico Depôt pentru a da viață imaginației tale! Personalul nostru te va ghida și îți va oferi cele mai bune sfaturi, pentru ca la final totul să arate exact așa cum ți-ai închipuit – elegant și feeric!

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360