Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Cum să construieşti o grădină ce îți oferă intimitate

Fie că dorești să creezi un spațiu mai intim sau să transformi o zonă mai puțin comodă, avem o gamă de garduri, pardoseli, pavaje și construcții pentru grădină care te pot ajuta să-ți îndeplinești obiectivul, indiferent de constrângerile naturale.

construire gradina
Povestea Ioanei și a lui Petru

Grădina lui Ioana și Petru este destul de neglijată, așa că și-ar dori să creeze un spațiu mai intim și o zonă în care să se poată relaxa, să pună ghivece și să ia masa. Și-ar dori să blocheze zgomotul provocat de traficul rutier intens și să creeze zone separate pentru diferite activități în aer liber.

Povestea Alinei și a lui Mihai

Mihai și Alina și-ar dori un spațiu colorat și plin de lumină în care să se relaxeze și să primească oaspeți. Totuși, grădina lor are destul de multe pante și este în calea vântului. Și-ar dori să-și renoveze grădina făcând panta mai ușor de urcat, creând în același timp un loc ideal pentru a se întâlni cu prietenii și familia.

Găsește tot ce ai nevoie

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Ghid pentru cumpărarea gardurilor Ghid pentru cumpărarea gardurilor
Menține spațiul exterior sigur și privat Împrejmuirea cu gard reprezintă cel mai popular mod de a delimita o limită de teren și este o opțiune rentabilă și ușor de instalat pentru spațiul tău...
citește mai mult
Cum să ridici un gard în pantă Cum să ridici un gard în pantă
Montarea unui gard este calea cea mai rapidă de a marca o limită pe proprietatea ta. Este o opțiune rentabilă și ușor de instalat, însă nu toate spațiile sunt la fel, iar uneori montarea poate f...
citește mai mult