Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Mini furca • Verve

Garantie 2
de la
700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Mini furca de la Verve este ideală pentru cultivarea solului și pregătirea pentru plantare. Furca este realizată pentru o execuție ușoară și manuală. Aceasta este realizată din material din oțel de carbon cu mâner din lemn. Oțelul de carbon este un material dur și longeviv. Mânerul din lemn este confortabil și rezistent datorită rigidității și netezimii sale.Solurile compacte se aerisesc cu ajutorul mini furcii și se îndepărtează deșeurile mai puternice. Acest tip de produs este indispensabil pentru orice gospodar ce adoră să grădinărească și să facă lucrurile cu mâna lui.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă

Durabilă

Specificaţii

  • Tip produs: Mini furcă
  • Brand: Verve
  • Material: Oțel carbon
  • Telescopic: Nu
Cod EAN: 2000001331293 Model: GT806KG

Produsul Mini furca • Verve face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Unelte mici. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.