Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Foarfeca nicovala 2, vita de vie, 19.5 cm • Verve

de la
2100
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Foarfeca de vița de vie nicovală 2 de la Verve este un produs esențial pentru grădinărit. Mărimea produsului este perfectă pentru tăierea crenguțelor mici, tăierea părților de plante moarte, inclusiv crearea de sculpturi de conifere. Mânerele produsului sunt acoperite cu material de plastic, ceea ce le oferă o precizie bun și se potrivesc bine în mână, fără a aluneca. Lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil și este rezistent la presiuni și solicitări ridicate. Materialul de înaltă calitate prezintă o utilizare îndelungată. Diametrul maxim de tăiere oferit este de 19 cm, lungimea produsului este de 19.5 cm, iar lungimea lamei este de 6 cm.

 

Avantaje şi beneficii

Durabil

Mâner antiderapant

Specificaţii

  • Tip produs: Foarfecă
  • Brand: Verve
  • Material: Oțel carbon
  • Telescopic: NU
  • Lungime (cm): 19.5
Cod EAN: 3663602937609

Produsul Foarfeca nicovala 2, vita de vie, 19.5 cm • Verve face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Foarfeci. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.