Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Tarnacop, otel-carbon, 90 cm • Verve

de la
7300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acest târnăcop de la Verve este construit din oțel carbon și are mâner drept. Este un instrument ideal pentru lucrul în grădină, cultivarea solului și pregătirea zonelor de grădinărit. Lama de oțel forjat întărit rămâne ascuțită mai mult timp decât cea tradițională. Te rugăm să ai în vedere că acest articol are disponibile fișe tehnice suplimentare de siguranță. Produsul poate prezenta pericole posibile pentru sănătate și siguranță. Respectă întotdeauna instrucțiunile. Eficiență, preț accesibil, spațiu mai mic pentru depozitare. Această unealtă de grădinărit reprezintă o alegere potrivită pentru grădina ta, cu ajutorul căreia nu vei da greș. Îți recomandăm să periezi murdăria după utilizare pentru a menține produsul în cele mai bune condiții posibile. Raportul preț-calitate este unul excelent.

 

Avantaje şi beneficii

Grad de ascuțire pe termen lung

durabilitate sporită

Specificaţii

  • Tip produs: Târnăcop
  • Brand: Verve
  • Material: Oțel carbon
  • Lungime (cm): 90
  • Lăţime (cm): 7.5
  • Greutate (g): 3.91
Cod EAN: 3663602938972

Produsul Tarnacop, otel-carbon, 90 cm • Verve face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Târnăcoape. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.