Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 3 foarfece pentru gradina • Verve

de la
7900
lei/buc
loading spinner
produsul nostru preferat
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Setul de 3 foarfece este un pachet indispensabil și extrem de util pentru pasionații de grădinărit. Produsele sunt utile în tăierea crenguțelor, a florilor, ramurilor și a plantelor. Produsele sunt proiectate pentru a oferi o tăierea ușoară și sunt acoperite cu PTFE pentru a limita frecarea în timpul utilizării. Foarfeca cu lamă dreaptă are diametrul maxim de tăiere de 24 mm, foarfeca de gard viu are diametrul maxim de tăiere de 8 mm, iar foarfeca de tăiere cu lama boantă are diametrul de tăiere de 12 mm și mecanism de blocare. Pentru îngrijirea corespunzătoare a produselor este recomandată curățarea după fiecare utilizare.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de utilizat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Foarfecă
  • Brand: Verve
  • Material: Oțel carbon
  • Telescopic: NU
Cod EAN: 5059340066899

Produsul Set 3 foarfece pentru gradina • Verve face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Foarfeci. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.