Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Plantator cu lama de zinc, 32 cm • Verve

de la
1300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă vrei să achiziționezi un plantator cu lamă din zinc, potrivit pentru grădinărit, noi avem noi soluția ideală pentru tine. Îți prezentăm plantatorul cu lamă de zinc, cu o dimensiune de 32 cm, de la Verve. Acest plantator de grădină este perfect pentru preformarea găurilor uniforme în sol, făcând plantarea semințelor și a bulbilor mai ușoară și mai eficientă, fără prea mult efort. Îți recomandăm să periezi murdăria după utilizare pentru a menține produsul în cele mai bune condiții posibile. Această unealtă de grădinărit reprezintă o alegere potrivită pentru grădina ta. Raportul preț-calitate este unul excelent.

 

Avantaje şi beneficii

Construcție puternică

Durabilitate sporită

Specificaţii

  • Tip produs: Plantator
  • Brand: Verve
  • Material: Metal
  • Lungime (cm): 32
  • Lăţime (cm): 13
  • Alte informații: Periați murdăria după utilizare pentru a menține produsul în cele mai bune condiții posibile
Cod EAN: 3663602938262

Produsul Plantator cu lama de zinc, 32 cm • Verve face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Unelte mici. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.