Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Mini sapa din otel, 35 cm • Verve

de la
800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ești în căutarea unei sape mini la un preț accesibil, dar care să fie foarte bună din punct de vedere calitativ? Avem noi soluția ideală pentru tine. Îți prezentăm mini sapa fabricată din oțel, cu o dimensiune de 35 cm, de la Verve. Este ideală pentru săparea buruienilor înrădăcinate, precum și pentru plantarea generală. Această sapă este fabricată dintr-un material rezistent, ceea ce garantează durabilitatea ei. Această unealtă de grădinărit reprezintă o alegere potrivită pentru grădina ta. Raportul preț-calitate este unul excelent. Ideală pentru utilizări multiple de plantat și plivit.

 

Avantaje şi beneficii

Construcție puternică

Durabilitate sporită

Specificaţii

  • Tip produs: Sapă
  • Brand: Verve
  • Material: Oțel
  • Lungime (cm): 35
  • Lăţime (cm): 41
Cod EAN: 3663602938217

Produsul Mini sapa din otel, 35 cm • Verve face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Unelte mici. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.