Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lopata, cap otel carbon

de la
3000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Un produs indispensabil pentru orice gospodărie este lopata, ideală pentru îndeplinirea diferitelor sarcini din grădină. Mânerul ergonomic beneficiază de o lungime considerabilă, astfel încât o poți manevra confortabil și rapid. Desigur, capătul din polipropilenă se bucură de o rezistență aparte, potrivit pentru toate tipurile de sol. Un alt element original ar putea fi capătul mânerului, dispus în formă de D, ce contribuie, de asemenea la manevrarea facilă a produsului și depozitarea într-un spațiu retras. Se recomandă curățarea produsului după fiecare utilizare cu o cârpă uscată, pentru a îndepărta reziduurile de murdărie.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă

Eficient

Specificaţii

  • Tip produs: Lopată
  • Material: Lemn și polipropilenă
  • Telescopic: Nu
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 3663602770275

Produsul Lopata, cap otel carbon face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Lopeti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.