Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Lopata patrata, cap otel, 100 cm

de la
2800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Alege cu încredere această lopata pătrată cu coadă, ustensila perfectă pentru aranjarea pământului din grădina ta. Lopata pătrată cu lungimea de 100 cm promite o bună rezistență în timp, datorită structurii puternice, confecționate din oțel carbon, învelită într-un strat dens de polipropilenă. Așadar, vei putea utiliza această ustensilă pentru grădinărit pentru o lungă perioadă de timp, fără să-și schimbe forma inițială. Mai mult, capătul în forma literei D contribuie la un nivel sporit de confort și o bună gestionare a efortului în momentul folosirii, nefiind nevoie să aplici presiune pentru a săpa. Se curăță cu o cârpă după fiecare utilizare.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner ergonomic

Rezistentă

Specificaţii

  • Tip produs: Lopată
  • Material: Polipropilenă și oțel carbon
  • Telescopic: Nu
  • Culoare: Negru
  • Lungime (cm): 100
  • Lăţime (cm): 23
  • Greutate (g): 2.2
  • Alte informații: Model: SH1. Mâner în formă de D
Cod EAN: 3663602548751

Produsul Lopata patrata, cap otel, 100 cm face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Lopeti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.