GREBLA COADA METALICA ETS 1500MM

Cod produs: 101033592
De la 2400lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Dacă îți dorești o ustensilă eficientă pentru a strânge rapid frunzele căzute în curte, optează pentru această greblă EDS cu dinți flexibili și reglabili, ce te vor ajuta într-o mare măsură la terminarea acestei operațiuni. Confecționată în totalitate din metal, această greblă cu 15 dinți ascuțiți beneficiază de un mâner ergonomic și compact, care oferă un nivel crescut de confort și manevrabilitate în momentul utilizării. Așadar, această ustensilă de înaltă calitate te poate ajuta într-o multitudine de lucrări din grădină, lungimea greblei în poziție strânsă fiind de 1.5 metri.

 

  • Specificatii: Grebla reglabila EvoTools este confectionata din otel de inalta calitate, acoperit cu un strat de zinc, avand o buna elasticitate si protectie impotriva deformarilor permanente. Coada este confectionata tot din metal, avand o lungime de 1.1 m. Dintii flexibili au o grosime de 3 mm. Datorita sistemului reglabil foarte usor de folosti puteti seta latimea de lucru a greblei pana la 580 mm astfel incat acest tip de unealta sa se potriveasca pentru majoritatea activitatilor din gospodaria dumneavoastra.

Produsul GREBLA COADA METALICA ETS 1500MM face parte din Unelte de mana pentru gradina, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Greble. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5949034949259
Material Metal
Telescopic Da
Tip produs Grebla
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România