Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Furca din otel, maner metalic

de la
2200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ideală pentru o multitudine de sarcini din sfera grădinăritului, furca cu 4 dinți are o lățime de 18.5 cm și o greutate de aproximativ 2 kg. Eficientă și calitativă, furca gri conține un mâner ergonomic din metal, confortabil și compact, astfel încât mâinile vor sta mereu într-o poziție fixă. Mai mult, capul din oțel poate pătrunde în solurile dificile, mulțumită materialului durabil și dens din componență. Pentru a menține forma inițială pentru mai mult timp, curăță suprafața furcii cu o cârpă, apoi o poți depozita într-un spațiu uscat.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner ergonomic

Rezistent la intemperii

Specificaţii

  • Tip produs: Furcă
  • Material: Oțel și metal
  • Telescopic: Nu
  • Culoare: Gri
  • Lăţime (cm): 18.5
  • Dinți: 4
  • Greutate (g): 2.15
Cod EAN: 3663602548737

Produsul Furca din otel, maner metalic face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furci. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.