Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Foarfeca iarba, sistem servo, 360 grade • Fiskars

de la
11000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Fiskars prezintă o gamă largă de produse de calitate, dotate cu sisteme inteligente și funcționale. Foarfeca pentru iarbă cu sistem servo înlocuiește cu succes mașina de tuns iarba, îndeplinind aceleași sarcini. Mânerele sunt fabricate din poliamidă armată cu fibră din sticlă pentru a le face ușoare și puternice, confortul fiind garantat pe termen lung. Mecanismul dotat cu servo previne blocarea lamei, iar lucrările executate cu lama se pot face fără efort. Alte avantaje sunt confortul și ergonomia suplimentată. Trebuie menționat mecanismul de blocare pentru o siguranță suplimentară. Unghiul de tăiere al acestei foarfeci este de 360 de grade, având posibilitatea să ajungi la toate rămășițele de iarbă din cele mai înguste locuri.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner antiderapant

Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Foarfecă
  • Brand: Fiskars
  • Material: Oțel carbon
  • Telescopic: NU
Cod EAN: 6411501966902

Produsul Foarfeca iarba, sistem servo, 360 grade • Fiskars face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Foarfeci. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.