Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Forfeca pentru gard viu, 18 cm

de la
2100
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Foarfeca pentru gard este un ajutor ideal pentru a face proiecte de tip do it yourself și de a înlocui intervenția unui grădinar priceput. Pentru un aspect estetic al gardului și pentru un mediu plăcut și sănătos, foarfeca este indispensabilă și ideală pentru a tăia în intervale regulate. Produsul este fabricat din material de oțel de carbon durabil și rezistent. Totodată, lamele din oțel permit tăierea lăstarilor mai groși. Acestea sunt unilaterale, îndreptate spre interior, ceea ce reduce automat riscul de rănire prin accidentare. Dispozitivul are un mâner din plastic, antiderapant, ergonomic și ușor de manevrat. Diametrul maxim de tăiere este de 0.5 cm, iar lungimea lamei este de 18 cm.

 

Avantaje şi beneficii

Mâner antiderapant

Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Foarfecă
  • Material: Oțel carbon
  • Telescopic: NU
  • Lungime (cm): 18

Cod EAN: 3663602548676

Produsul Forfeca pentru gard viu, 18 cm face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Foarfeci. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.