Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cultivator, 330 mm, lama otel vopsit, maner antialunecare • Verve

de la
950
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Această sapă portabilă multifuncțională cu rol de cultivator este ideală pentru spargerea solului și cultivarea în granițe, paturi de flori și legume. Fiind fabricat dintr-un material de calitate, acest cultivator de la Verve prezintă o rezistență sporită. Te rugăm să ai în vedere că acest articol are disponibile fișe tehnice suplimentare de siguranță. Produsul poate prezenta pericole posibile pentru sănătate și siguranță. Consultă datele tehnice pentru informații complete și urmeaza instrucțiunile. Această unealtă de grădinărit reprezintă o alegere potrivită pentru grădina ta, cu ajutorul căreia nu vei da greș. Raportul preț-calitate este unul excelent.

 

Avantaje şi beneficii

rezistență

durabilitate sporită

Specificaţii

  • Tip produs: Cultivator
  • Brand: Verve
  • Material: Oțel
  • Lungime (cm): 33
  • Lăţime (cm): 18.6
Cod EAN: 3663602938293

Produsul Cultivator, 330 mm, lama otel vopsit, maner antialunecare • Verve face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Unelte mici. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.