Coada lopata curbata 1300mm • LumyTools, Profi

Cod produs: 101104689
De la 1850lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Coada curbată pentru lopată este confecționată din lemn șlefuit și uscat pentru a oferi o calitate îndelungată în ceea ce privește utilizarea ei. Coada este prelucrată ergonomic și are o conicitate ușoară la îmbinarea cu instrumentul. Lungimea produsului este de 130 cm. Aceasta se montează foarte ușor, doar prin atașarea în cilindrul conic al instrumentului, prin ștanțare. Coada este ușor de manevrat, confortabilă în timpul utilizării. Este ideală pentru depozitarea zăpezii ușoare fie de pe cărări, fie din spații restrânse. Poate fi transportată ușor și depozitată, fără a ocupa mult spațiu.

 

  • Specificatii:
    Tip produs: Coada Lopata 1300mm LT36118 Brand: LumyTools Gama: PROFI Grosime imbinare cu unealta: 4.1 cm Grosime capat coada: 3.8 cm Material: Lemn de fag, uscat, slefuit, profilat in functie de utilizarea cozii Inaltime: 130 cm Culoare: Lemn Natur

Produsul Coada lopata curbata 1300mm • LumyTools, Profi face parte din Unelte de mana pentru gradina, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Coada lemn. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 6421948361185
Brand Profi
Material Lemn
Telescopic Nu
Tip produs Coada lopata
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România