Coada cazma dreapta 1300 mm • LumyTools, Profi

Cod produs: 101104683
De la 1850lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Coada de cazma dreaptă este un accesoriu potrivit pentru a schimba sau a-l atașa la un cap de lamă de cazma. Aceasta este executată din material de lemn rigid și neted care denotă calitate și rezistență. Coada de lopată este ușor de montat, respectiv prin aplicarea în cilindrul conic atașat prin ștanțare. De asemenea, coada este compatibilă cu orice tip de cap de cazma, lucru care o face să fie extrem de versatilă și utilă. Este ușor de manevrat, confortabil de folosit și este ideală pentru lucrări cu săpături mici în grădină. Lungimea cozii de cazma este de 130 cm. Aceasta poate fi transportată ușor și depozitată fără a ocupa mult spațiu.

 

  • Specificatii:
    Tip produs: Coada Cazma 1300mm LT36120 Brand: LumyTools Gama: PROFI Grosime imbinare cu unealta: 3.8 cm Grosime capat coada: 3.8 cm Material: Lemn de fag, uscat, slefuit, profilat in functie de utilizarea cozii Inaltime: 130 cm Culoare: Lemn Natur

Produsul Coada cazma dreapta 1300 mm • LumyTools, Profi face parte din Unelte de mana pentru gradina, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Coada lemn. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 6421948361208
Brand Profi
Material Lemn
Telescopic Nu
Tip produs Coada cazma
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România