Cazma varf rotunjit cu coada • LumyTools, Profi

Cod produs: 101104687
De la 4100lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Cazmaua cu varf rotunjit cu coadă marca Profi este ideală pentru un săpat ușor și pentru a delimita suprafețele gazonate. Modelul acestui instrument se caracterizează printr-un design ergonomic, care face ca modul de lucru să fie eficient și mai ușor. Lama robustă se definește prin forma rotunjită a piesei de lucru, ceea ce înseamnă că este perfectă pentru cele mai dificile sarcini. Datorită acestui fapt, ți se va permite să străpungerea unui teren mai compact. Mânerul rigid și ergonomic face lucrul cu lopata foarte eficient și menajează efortul. Pentru întreținerea lopeții este ideală curățarea după fiecare utilizare.

 

  • Specificatii:
    Tip produs: Cazma cu varf rotunjit prevazuta cu coada de 1.3m LT35796 Brand: LumyTools Gama: PROFI Latime: 21 cm Inaltime parte metalica + coada: 160 cm Culoare: Corpul metalic este Gri carbon, iar coada din lemn este natur

Produsul Cazma varf rotunjit cu coada • LumyTools, Profi face parte din Unelte de mana pentru gradina, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Cazmale. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 6421948357966
Brand Profi
Material Otel carbon
Telescopic Nu
Tip produs Cazma
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România