Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cap metalic grebla

de la
1150
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ușor de montat și utilizat, capul de greblă este confecționat dintr-un metal durabil și dens, ce promite o bună rezistență în timp împotriva uzurii sau factorilor externi. Eficientă și stabilă, acest capăt de greblă va strânge cu succes fiecare frunză căzută în grădina ta, poate curăța mizeria vizibilă sau poți aranja pământul în grădină, condiția fiind ca solul să fie maleabil. Compatibil cu orice tip de mâner din plastic sau lemn, capul din metal reprezintă o alegere inspirată pentru grădina ta. După fiecare utilizare, depozitează grebla într-un spațiu uscat și răcoros.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă

Eficient

Specificaţii

  • Tip produs: Greblă
  • Material: Metal
  • Telescopic: Nu
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 3663602938828

Produsul Cap metalic grebla face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Greble. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.