Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cap metalic grebla de gazon

de la
1150
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Păstrează aspectul îngrijit al gazonului cu ajutorul acestui cap de greblă, un accesoriu care se montează simplu și rapid pe orice mâner, din plastic sau metalic, fiind compatibil cu majoritatea acestor produse. Confecționat dintr-un mix interesant de materiale, acest cap metalic promite o bună rezistență în timp, atât împotriva uzurii, cât și a factorilor naturali. Mai mult, capătul de greblă prezintă un grad ridicat de durabilitate și eficiență, fiind ideal pentru a strânge frunzele de pe suprafața gazonului sau doar pentru a aranja solul. Pentru o bună păstrare în timp, depozitează accesoriul într-un spațiu uscat.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă

Eficient

Specificaţii

  • Tip produs: Greblă
  • Material: Metal
  • Telescopic: Nu
  • Culoare: Multicolor

Cod EAN: 3663602938859

Produsul Cap metalic grebla de gazon face parte din Unelte de mână pentru grădină, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Greble. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.