Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Seturi mobilier gradina

Cele mai căutate

Produse din categoria Seturi mobilier gradina

Pagină
Pagină

Nimic nu este mai plăcut după o zi de muncă decât să te relaxezi în grădină, pe terasă sau, de ce nu, pe balcon. Pentru a avea tot confortul dorit îți poți achiziționa, de la Brico Depot, un set mobilier de grădină.

Un prim aspect este tipul de mobilier pe care vrei să îl achiziționezi, și ai la dispoziție:

  • set de luat masa, potrivit pentru grătare sau pentru cină, cu masă și scaune înalte;
  • set de înălțime medie, potrivit pentru relaxare și pentru a bea cafeaua, cu fotolii și masă joase.

În funcție de numărul de persoane, poți să alegi:

  • seturi de grădină de două locuri, ce conțin două fotolii confortabile și o măsuță;
  • seturi de grădină de 4 locuri, fie mese înalte cu 4 scaune sau cu 2 bănci, precum cele de picnic, fie cu masă joasă, cu 2 fotolii și o canapea de 2 locuri;
  • seturi de grădină de 6 sau 8 locuri, cu colțar și taburete, pe lângă o masă joasă. La acestea poți să adaugi și perne comode pentru mobilierul de gradina, pentru un plus de confort, dacă setul nu are deja în dotare.

Setul de mobilier de grădină îl mai poți alege și în funcție de materialul din care este confecționat, pentru a se încadra cât mai fumos în decorul grădinii tale, și ai:

  • set din lemn, care se potrivește fie într-un decor rustic, precum mesele de picnic cu bănci, fie într-un decor clasic, pe o terasă, cu canapele și fotolii confortabile. Este rezistent și durabil, are un aspect foarte plăcut;
  • set din metal, aluminiu sau oțel, rezistent în timp. Se potrivește într-un decor modern, o masă cu patru scaune sau într-un decor vintage cu canapele;
  • set din ratan, foarte popular, un material rezistent în condiții de umiditate ridicată și temperaturi extreme, la un preț foarte bun. Poți găsi diverse modele, fiind ușor de integrat în decor.
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360