Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Seminte si bulbi

Produse din categoria Seminte si bulbi


Pentru că vrem să găsești întotdeauna ceea ce cauți într-un sigur loc, ți-am pregătit o gamă variată de semințe și bulbi din care să alegi soiurile pe care dorești să le plantezi în grădina ta, cu cele mai bune rezultate:

 • Bulbi de gladiole
 • Bulbi de crini
 • Bulbi de iris
 • Bulbi de dalie
 • Amestec de semințe
 • Semințe de garoafă
 • Bulbi mix
 • Arpagic galben și roșu
 • Semințe de dovlecei
 • Semințe de pepene verde
 • Semințe de tarhon

În gama Brico Depot găsești o mulțime de alte tipuri și soiuri de semințe și bulbi, de la cei mai recunoscuți producători în domeniu (Agrosel, Starsem, Verve), din care să alegi tot ce dorești să plantezi în grădina ta.

Întrebări frecvente

 

Cum aleg bulbii și semințele pentru grădina mea?


Trebuie să știi în primul rând ce îți dorești să plantezi și ce condiții poți oferi plantelor, fructelor și legumelor, în funcție de sol, lumină, umiditate. Cumpără variantele dorite în funcție de suprafața pe care o ai la dispoziție și de cantitatea pe care dorești să o obții.
Ce tipuri de semințe și bulbi găsesc la Brico Depot?


Poți achiziționa o varietate de legume și ierburi aromatice și o mulțime de soiuri de flori decorative.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360