Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Pomi si arbusti fructiferi

Produse din categoria Pomi si arbusti fructiferi


Nu ezita și amenajează-ți curtea cu plante de exterior de la Brico Depot, unde vei găsi o gamă variată de pomi și arbuști fructiferi. Sunt plante care se adaptează foarte bine la noi, cunoscute, și te vei putea bucura de aroma fructelor proaspete, culese din grădina ta.

În oferta Brico Depot de pomi și arbuști fructiferi poți găsi:

  • Viță de vie – unde ai mai multe sortimente. Poți opta pentru viță de vie altoită pentru vin, diverse soiuri, pentru a putea să îți faci singur vinul preferat. Dacă dorești struguri pentru masă, atunci poți să achiziționezi viță de vie altoită de masă, un mix din mai multe soiuri, pentru a te bucura de gusturi diferite. Ai și butași de viță de vie din soi românesc, fie pentru vin, fie pentru masă. În plus, vița de vie, pe lângă fructele obținute poate fi așezată sub formă de boltă, oferind un colț de grădină umbros și foarte plăcut, mai ales în zilele călduroase de vară.
  • Fructe de pădure – sunt foarte gustoase și, în plus, sunt foarte hrănitoare și oferă o multitudine de nutrienți foarte importanți pentru sănătate. În oferta Brico Depot ai o gama largă de butași, care se plantează ușor și nu sunt foarte pretențioși, dezvoltându-se frumos. Poți opta pentru afin, coacăz, coacăz negru soi timpuriu, agrișe, mure, zmeur de diverse sortimente.
  • Pomi fructiferi – nimic nu este mai plăcut vara decât să îți culegi frunctele proaspete direct din copac, beneficiind de tot ceea ce acestea oferă din punct de vedere nutrițional. Poți să alegi vișin, prun, piersic, gutui, păr, măr în diverse soiuri.
  • Căpșuni – diverse soiuri, inclusiv la ghiveci.
  • Alți pomi și arbuști frunctiferi – sunt arbuști frunctiferi pitici, destinați pentru cei care au suprafețe mai mici de grădină, pomi de nuc sau alun în diferite soiuri etc. Dar gasești în oferta Brico Depot și pomi sau arbuști ornamentali, arbuști decorativi cu flori, colecții de flori parfumate etc.
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360