Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci Trandafir Rosa, 25-30 cm, diametru 10.5 cm

de la
1400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Delicați, parfumați și în culori vii, trandafirii Rosa pot fi punctul de atracție al oricărui apartament. Trandafirii au o înălțime de 25 - 30 cm iar ghiveciul cu diametru de 10.5 cm le oferă suportul necesar. Planta preferă un loc luminos și călduros. Pentru a se dezvolta echilibrat, trandafirii Rosa au nevoie să fie udați de 2 - 3 ori pe săptămână. Dacă temperatura depășește 15 grade Celsius, poți uda frunzele mai des.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de îngrijit

Flori viu colorate

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Trandafir Rosa
  • Înălțime (cm): 30
  • Diametru ghiveci (cm): 10.5
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / multicolor

Instrucţiuni: Trandafiri Rosa preferp un loc luminos și călduros . Culori: 3-4 culori diferite.

Cod EAN: 8718432326873

Produsul Ghiveci Trandafir Rosa, 25-30 cm, diametru 10.5 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.