Alege un magazin
021.204.34.34
Grădină
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV

Pom fructifer par, coaja galbena (de vara)

Share
de la
1300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Par Williams (par de vara):marime mijlocie sau mare (160-220 g). Coaja subtire, usor ondulata, de culoare galbena la maturitate cu coloratura usor rosiatica pe partea insorita. Pulpa alba, zemoasa, parfumata, dulce acrisoara.

Caracteristici: Par Williams rosu:marime mijlocie sau mare. Coaja usor ondulata, de culoare brun roscata, subtire. Coloratura este instabila functie de conditiile climatice. Pulpa alba, zemoasa, parfumata, dulce acrisoara. Par Williams (de vara) Caracteristicile pomului: vigoare mijlocie. Coroana aerisita, piramidala. Maturitatea de consum: perioada optima de recoltare este a doua si a treia decada a lunii august. Se poate depozita circa 1-3 luni in mediu controlat. Par Williams rosu Caracteristicile pomului: vigoare mijlocie-mica. Coroana aplatizata. Maturitatea de consum: se recolteaza la sfarsitul lunii august. Se poate depozita o perioada scurta de timp.

Cod EAN: 5946805000454

Produsul Pom fructifer par, coaja galbena (de vara) face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Pomi și arbuști fructiferi. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.