Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pom fructifer cires, rosu bordo inchis - diferite soiuri

de la
1000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

cires Katalin: fruct de marime mare sau foarte mare, de forma sferica alungita. Coaja de culoare rosu-bordo inchisa cand ajunge la maturitate. Pulpa cu gust dulce - acidulat, foarte tare

Caracteristici:

cires Van: fruct de marime mijlocie, de forma sferica turtita. Coaja de culoare rosu-bordo inchisa, pulpa tare, suculenta, gust dulce-acidulat, sambure mic

Cires Katalin

Pom fructifer de vigoare mare, coroana conica, usor aplatizata, deasa. Se recolteaza la sfarsitul lunii iunie.

Cires Van

Pom fructifer de vigoare mijlocie - mica cu o coroana piramidala, aerisita. Nu este predispus la indesire sau elagare, rezista bine la gerurile de peste iarna. Se recolteaza in jurul datei de 18-20 iunie.

Polenizatori recomandati: Germersdorf, Katalin, Hedelfingen, Bigarreau Burlat, etc

Cod EAN: 5946805000485

Produsul Pom fructifer cires, rosu bordo inchis - diferite soiuri face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Pomi și arbuști fructiferi. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.