Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci Craciunita, 27 cm

de la
4700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Devenită deja un simbol al sărbătorilor de iarnă, Crăciunița este un cadou pe care îl poți dărui pe toată perioada sa de înflorire (lunile octombrie, noiembrie și decembrie), începând cu luna octombrie. Este cunoscută și sub numele de „Steaua Crăciunului”, datorită combinației sale de culori roșu - verde. Pentru a se menține sănătoasă, Crăciunița trebuie așezată într-un loc călduros, la semiumbră, la o temperatură de peste 15° C, însă nu mai mare de 25° C. Poate fi udată moderat.

 

Avantaje şi beneficii

Are nevoie de o îngrijire minimă

Durată de viață mare

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Poinsettia
  • Diametru ghiveci (cm): 27
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / roșu
Cod EAN: 6425684442559

Produsul Ghiveci Craciunita, 27 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.