Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci Craciunita Poinsettia, diametru 27 cm

de la
4900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Elegantă, atrăgătoare și cu o textură specifică, Poinsettia este planta care încântă privirile multor persoane, în fiecare sezon de iarna. Așa cum îi spune și numele, Crăciunița prevestește venirea Crăciunului, fiind un cadou ideal, care însoțește această sărbătoare. Se întreține destul de ușor, nu este o plantă foarte pretențioasă, se udă normal, moderat și preferă mediile cu temperaturi de 15 - 25 grade Celsius. Având un diametru de 27 cm, ghiveciul este destul de spațios și permite plantei să se dezvolte destul de bine.

 

Avantaje şi beneficii

Poate fi cadoul ideal de Crăciun

Ușor de îngrijit

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Poinsettia
  • Diametru ghiveci (cm): 27
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / roșu

Instrucţiuni: Udați normal; Temperatura optimă: 15 °C - 25 °C; Perioada înflorire: Octombrie, Noiembrie, Decembrie.

Cod EAN: 6425684430556

Produsul Ghiveci Craciunita Poinsettia, diametru 27 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.