Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Plante de interior 8 -12 cm

de la
1400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Dacă vrei să creezi un colț verde în livingul sau apartamentul tău, la Brico găsești o varietate întreagă de plante de apartament, de la bambus și Crăciunițe, până la diferite specii de orhidee. Fie că alegi plante care înfloresc (Begonia, Anthurium, trandafiri de apartament), fie că alegi plante ornamentale în stilul bambusului, bonsaiului, prin creativitate poți contura „oaza ta verde”. Acest bambus are nevoie de o îngrijire minimă. Are nevoie de lumină, temperaturi confortabile și un vas cu apă, decorativ, transparent, în care poți pune câteva pietricele albe.

 

Avantaje şi beneficii

Are nevoie de o îngrijire minimă

Durată de viață mare

Specificaţii

  • Tip produs: Plante verzi
  • Familie plantă: Bambus
  • Înălțime (cm): 12
  • Ghiveci ceramic: Da
  • Culoare: Verde
Cod EAN: 8718432658271

Produsul Plante de interior 8 -12 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.