Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Orhidee Phalaenopsis, 1 ramura, 45 cm, diametru 12 cm

de la
2000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Îndrăgită și îngrijită de numeroase persoane, orhideea Phalaenopsis poate fi punctul de atracție al livingului tău. Combinând mai multe nuanțe de orhidee, poți contura propriul colț de relaxare din apartamentul tău. Floarea nu este foarte pretențioasă. Are nevoie doar de un mediu luminos, cu temperatura optimă de 21° C. Orhideea Phalaenopsis poate fi udată moderat, o dată la 5 - 7 zile. Înălțimea ei de creștere este de aproximativ 45 cm sau mai mare. Ghiveciul cu un diametru de 12 cm conține o tijă de orhidee, cu 3 - 5 flori pe ramură.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de îngrijit

Durată de viață mare

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Phalaenopsis
  • Înălțime (cm): 45
  • Diametru ghiveci (cm): 12
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / roz, alb, galben

Instrucţiuni: Număr ramuri: 1 stem; Udare prin scufundare, o dată la 5-7 zile; Perioada de înflorire: pe tot parcursul anului; Temperatura optimală pentru întreținere: 20 – 25 grade.

Cod EAN: 5949097000171

Produsul Orhidee Phalaenopsis, 1 ramura, 45 cm, diametru 12 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.