Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci Orhidee, 1 ramura, 50 x 60 cm, diametru 10.5 cm

de la
2800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Fără niciun dubiu, specia Phalaenopsis și hibrizii acesteia reprezintă una dintre cele mai populare varietăți de orhidee. Ea este întâlnită atât în rândul colecționarilor, pasionaților profesioniști, cât și la nivelul persoanelor amatoare. Astfel, vei găsi suficiente informații despre această specie de orhidee. Intervalul termic ideal pentru Phalaenopsis este de 22 - 28° C, pe timp de zi și 16 - 20° C, pentru perioada nocturnă. Umiditatea atmosferică necesară este de 60% iar udarea se face, de preferat, o dată la 5 - 7 zile, prin scufundare, permițând substratului să se usuce până la următoarea udare.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de îngrijit

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Phalaenopsis
  • Înălțime (cm): 60
  • Diametru ghiveci (cm): 10.5
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / roz, alb, galben

Instrucţiuni: Număr ramuri: 1 stem; Udare prin scufundare, o dată la 5-7 zile;

Cod EAN: 8716983194873

Produsul Ghiveci Orhidee, 1 ramura, 50 x 60 cm, diametru 10.5 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.