Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Orhidee Phalaenopsis, 2 ramuri, 55-70 cm, diametru 14 cm

de la
6000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Fiind una dintre cele mai apreciate și cunoscute flori de apartament, orhideea Phalaenopsis se găsește într-o multitudine de variante, de la alb, mov, roz, până la variantele multicolore. Avantajul acestei specii de orhidee este că nu are nevoie de foarte multă atenție. Orhideea Phalaenopsis are nevoie de lumină, dar nu de soare direct. Are nevoie de un mediu cu temperaturi cuprinse între 18° C și 30° C. Ideal este să uzi orhideea în chiuvetă, lăsând apa să se scurgă din ghiveci. Se recomandă să nu uzi frunzele sau să le usuci cu un șervețel.

 

Avantaje şi beneficii

Durată de viață mare

Ușor de îngrijit

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Phalaenopsis
  • Înălțime (cm): 70
  • Diametru ghiveci (cm): 14
  • Ghiveci ceramic: Da
  • Culoare: Verde / multicolor

Instrucţiuni: Număr ramuri: 2 stem; Udare prin scufundare, o dată la 5-7 zile; Perioada de înflorire: pe tot parcursul anului; Temperatura optimală pentru întreținere: 20 – 25 grade. Culori: 4-5 culori diferite.

Cod EAN: 8718432103849

Produsul Orhidee Phalaenopsis, 2 ramuri, 55-70 cm, diametru 14 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.